Цени на плин (LPG) на бензинските пумпи

• Креатор на темата Креатор на темата nekojtamu
  • Време на започнување Време на започнување
Како стојат Марија Треид и НасГас? Има некоја рачуница до таму да се вози или...?

Како стојат Марија Треид и НасГас? Има некоја рачуница до таму да се вози или...?

Големите пари на еден резервар 20-25 денари заштеда.
Па повише ќе потрошиш да идеш до таму

Пак некое поефтинување има а? :zloo:

кај е најефтин моментално, колку е кај охис ?

Иако темава е одамна замрена и ништо не се случува да ви споделам една сличка.
Пред неколку дена патот ме носеше накај Пинтија па застанав на НасГас да наполнам гориво. Имам 50л боца со која кога е полна поминувам околу 450км. Во моментот кога застанав да полнам на НасГас немав поминато ни 250км, а дечките успеа да ми наточат 58 литри, пак ќе кажам мојата боца собира 50литри како они успеа да наполнат толку во неа па уште и пола полна сеуште не ми е јасно.
Се бунев и пререков ама несакаа ни да чујат дека грешката е кај нив.

Пред неколку дена патот ме носеше накај Пинтија па застанав на НасГас да наполнам гориво. Имам 50л боца со која кога е полна поминувам околу 450км. Во моментот кога застанав да полнам на НасГас немав поминато ни 250км, а дечките успеа да ми наточат 58 литри, пак ќе кажам мојата боца собира 50литри како они успеа да наполнат толку во неа па уште и пола полна сеуште не ми е јасно.

Никогаш ни одблиску не сум имал ваква заебанција, особено со НасГас... Секогаш фини и коректни.
Единствено еднаш на МаријаТреид еден ми мрчеше оти сум отишол на Божиќ во 7 сабајле да полнам плин :D. Од тогаш не сум отишол никогаш повеќе таму.

Никогаш ни одблиску не сум имал ваква заебанција, особено со НасГас... Секогаш фини и коректни.
Единствено еднаш на МаријаТреид еден ми мрчеше оти сум отишол на Божиќ во 7 сабајле да полнам плин :D. Од тогаш не сум отишол никогаш повеќе таму.
Не знам што да ти кажам повеќе од година дена не сум полнел на НасГас не ми се исплати од Маџари да одам до таму само за полнење, обично на Лукоил полнам ама не знам што ѓавол ме натера да поминам не е дека немав плин у боца имав уште доста ама ајде викам кога веќе сум тука малку да заштедам.
Иначе денес полнето на Лукоил со поминати 210км ми собра 24л. Ова чисто за споредба.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Еве мажот ми вика дека тоа е затоа што некој пред тебе што пунел не ја исклучил пупата и затоа така ти покажува.Ти препорачува пред да пуниш да провериш од колку почнува:)
Или провери ги сите спојки,да не ти пушта некаде

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom