Македонија - Полска [23.01.2012 - 16:15 ч.]

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Poraz Makedonaca tako me je podsetio na poraz njihovih košarkaša od Rusije na prošlogodišnjem EP ...

Директно в срце.
--- надополнето: 22 јануари 2012 во 19:21 ---
Вондредниот воз утре за Белград ќе биде бесплатен.

Не знам дали некој ја споделил до сега оваа информација.
Кога трга ?????

Можда ние нема да бидеме меѓу најдобрите 4 ама Шундо си обезбеди место меѓу најдобрите 4 poker faces.

4то место:
220px-Poker_Face_Lady_Gaga.jpg

3то место:
Poker_FaceCzyste.png

2ро место:
kristen_stewart300.jpg

1во место:

sundo.jpg

Директно в срце.
--- надополнето: 22 јануари 2012 во 19:21 ---

Кога трга ?????
Неам поим, имам испит и не сум многу заинтересиран за повеќе информации. Само тоа го знам. Најверојатно ќе има негде официјално кажано.

1000 најсреќни навивачи ќе добијат влезница и бесплатен превоз до Белград.
-Трошокот за железничкиот превоз го покрива Владата на Република Македонија, додека билетите се набавени од страна на АД Макстил. Со ова веруваме дека ќе се даде дополнителна поддршка и стимул на утрешниот натпревар на Македонската ракометна репрезентација, стои во соопштението од Владата.
Вечерва во 22 часот на Македонската телевизија во живо ќе биде соопштен начинот за аплицирање и ќе бидат наградени најсреќните.
http://www.time.mk/read/1f6434509e/f1703eaedd/index.html

Неам поим, имам испит и не сум многу заинтересиран за повеќе информации. Само тоа го знам. Најверојатно ќе има негде официјално кажано.

Епа од каде слушна ,прочита ?

Епа од каде слушна ,прочита ?
Од другарче, а он има познаници во МЖ... Небитно, ете имаш и на курир за обезбедни карти и дека превозот ќе биде бесплатно, линк ме мрзи да барам, ќе се снајдете.

Од другарче, а он има познаници во МЖ... Небитно, ете имаш и на курир за обезбедни карти и дека превозот ќе биде бесплатно, линк ме мрзи да барам, ќе се снајдете.

Добро бе бене
Што полагаш? Крши нога !:D

Чекајте малку, превозот е за сите патници бесплатен или само за овие 1000 со бесплатни карти?!
недела, 22 јануари 2012, 19:26

Спорт
Илјада билети и бесплатен превоз со воз за Македонија-Полска
Обезбедени се бесплатен железнички превоз и билети за 1.000 македонски граѓани за ракометниот натпревар Македонија-Полска, што ќе се игра утре во рамките на Европското првенство во Белград, Република Србија, соопшти Владата на Македонија
22012012192651_mkd-ger-banskoliev3.jpg
Изборот на лицата ќе се направи вечерва преку лотарија што со почеток во 22 часот ќе се одржи во живо на првата програма на Македонската телевизија.

- Трошокот за железничкиот превоз го покрива Владата на Република Македонија, додека билетите се набавени од страна на „АД Макстил“. Со ова веруваме дека ќе се даде дополнителна поддршка и стимул на утрешниот натпревар на Македонската ракометна репрезентација - стои во соопштението.

Безплатен превоз за сите. А безплатна карта ако имаш среќа ;)

А ќе има ли некакво пријавување за лотаријата.На која база ќе се врши извлекувањето??

Безплатен превоз за сите. А безплатна карта ако имаш среќа ;)
Нема врска среќата со ова они што го организираат.:D
А мислам дека тие што ќе добијат карта, само за нив е безплатен превозот, како што прочитав погоре.

А ќе има ли некакво пријавување за лотаријата.На која база ќе се врши извлекувањето??
Ќе кажат на МТВ у 22 саат мислам o_O
--- надополнето: 22 јануари 2012 во 20:00 ---
http://www.ovaemakedonija.mk/
На овој Линк се пријавувате за Карти за Лотаријата до 23 часот !!! На истиот сајт ќе бидат напишани и добитниците на картите

Имам и јас две карти за 23 и 25, за сите натпревари, кој сака нека пише ПП за цена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom