Дали ви е важно каков мобилен имате?

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Sakam da znam dali vi e vazno toa vasiot telefon da bil so kamera,ova ona ili so toa ne se zamarate.Ja porano MNOGU se zamarav ama sea vidov deka ne e telefonot najvazna stvar u zivotot:bip:

mene ne mi e vazen ama znam luge so epten im e vazen. ke sednat negde na kafe i odma mobilniot na masa za site da go vidat. za so koj k*r mi e mobilen so kamera???? mene ne mi treba.

Важно ми е да ги има основните функции,да се јавам да ми се јават,да примам и да пратам порака...нормално сакам телефон и со понапредни карактеристики,но се задоволувам и со основните

GRIPmkd Potpolno se slagam so tebe!!!

mene licno mnogu mi e vazno kakov mobilen imam na mojot mobilen mora da ima kamera,bluetooth,infrared i mp3 player.baez takov mobieln nigade ne odam. sega momentalno imam sony ericsson k700i no toj malku mi e zastaren i sega ki si kupuvam w550i ectra cool mobilen so site mozni opci sto moze da gi ima eden mobilen.
pozdrav:pipi:

pretty_girl напиша:
mene licno mnogu mi e vazno kakov mobilen imam na mojot mobilen mora da ima kamera,bluetooth,infrared i mp3 player.baez takov mobieln nigade ne odam. sega momentalno imam sony ericsson k700i no toj malku mi e zastaren i sega ki si kupuvam w550i ectra cool mobilen so site mozni opci sto moze da gi ima eden mobilen.
pozdrav:pipi:

Што ќе ти е тоа? За тие пари може да си купиш убав дигитален апарат, усб мп3 плеер и уште пари да ти останат. Не знам што ќе ви се такви џиџани телефони освен да ги извадите на маса во некое кафуле. За мене лично не ми е битно каков телефон имам.

J0ker_MKD напиша:
Што ќе ти е тоа? За тие пари може да си купиш убав дигитален апарат, усб мп3 плеер и уште пари да ти останат. Не знам што ќе ви се такви џиџани телефони освен да ги извадите на маса во некое кафуле. За мене лично не ми е битно каков телефон имам.

TA4NO

Не не ми е бажно ама ако имам таков со секакви работи зашто да не

Sano da e na preklop ....posto na takov sum naviknat

Мене многу важно ми е телефонот да има што повеќе опции и многу меморија

mene mnogu mi e vazno telefonot,jas nikade ne mozam da odam bez telefon,i nikogas ne sum go zaborail telefonot samo 1pat a od 2001imam telefon

ne da ne mi e vazno sea si imam sony ericsson z520i i ne go menjam dodeka ne mi recat moite.Mnogu se nerviram so toa mobilnite,nekoj status u opstestvo ko da odreduva,ko vicot so makedonceto kupil mob i umrel od glad.Vazno mi e da se javam da mi se javat i sms to je sve narode

Никогаш!:nenene:
НО!...најважно ми е на телефонот да му трае батеријата што е можно повеке...бидејки секогаш заборавам да ја наполнам...и да не е голем...што помал тоа поубаво...само тоа ми е важно кај еден мобилен телефон, другото воопшто не ми е битна работа...имало немало сеедно ми е....

Sekako deka sakam da imam dobar telefon so skoro site opcii ama ne mi e presudno. Mnogu mi e povazno vo sekoe vreme da imam kredit otkolku da se ponasam so toa kolku skap telefon imam a da cepidlacam za edna poraka ili 3 sec poveke razgovor. Ako nesto najmnogu me iritira e nekoj da mi se ponasa na masa so toa kolku skap telefon ima a posle toa samo da mi titka za jas da mu javam. Kako sto rekle starite "kolku ti e dolga cergata tolku pustaj si gi nozete".

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom