ЕП во ракомет 2012-група I (Белград)

• Креатор на темата Креатор на темата Stivie G
  • Време на започнување Време на започнување

Кои 2 репрезентации ќе одат во полу-финале?

• Србија

Гласови: 82 50,3%
  • Германија

Гласови: 30 18,4%
  • Полска

Гласови: 10 6,1%
  • Македонија

Гласови: 119 73,0%
  • Шведска

Гласови: 3 1,8%
  • Данска

Гласови: 10 6,1%

• Вкупно гласачи
    163
Ако Србија се обезбеди, против нас ќе го одмара тимот и сигурно ќе игра поопуштено случајно да не и се повреди некој играч пред полуфинале.
Јас мислам дека нема да ни попуштат.Нема да дозволат нивната публика на крај да молчи пред 5 илјадната македонска фаланга

Ако не ја тепаме полска, бравос.. Аууу шо и се дешава. 20-9 на полувреме

Знаеш имав проблем,2-3 дена не бев отиден по голема нужда,го прочитав твојот пост и одма ме спотера.

Фала.

A да добиеме твое мислење за текот на настаните во нашата група,наместо вакви глупости може? Фала

Што се задеси еј, ова пољациве успеаа да се вратат од 11 голови негатива, алал нека им е.

Е сега пуквално швеѓаните се испосраа во Полското ве-це :pos:

Полска - Шведска (9-20) 29-29

Имаа напад пољациве во последните 7-8 секунди, и можност да го победат натпреваров, но изгледа немаа ориентација за време. Како и да е, браво!

Браво Пољациве! Според мене еден од поинтересните натпревари до сеа! 11 разлика од полувреме анулираа. Браво.

Слично овака беше и натпреварот нивен против Данска во првата фаза, само тогаш ги совладаа, и на полувреме не беше толку голема разликата.
За нив ова е исто како победа

:pos: Шведска :pos::pos:
Дури почнувам и да ги мразам колкави копуци се

Шведска како ли вие тоа успеавте да ни извадите нас нерешено уште неможам да си опишам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom