Грција "почина" по долго нервирање

• Креатор на темата Креатор на темата Out of Order
  • Време на започнување Време на започнување
Ја ќе ебам и одјебувам кога ја сакам, се додека не навредам некој друг.
Ти ако сакаш да бидеш како екстремните грци, поради кои и имаме проблем, повели.
Ама немој да мислиш дека тоа те прави подобар од нив.

Што предлагаш ти ? да го рашириме гзот уште повеќе ?

Не сум начитан, сеуште, и не читам забегани дебили паднати ниско.
Едноставно го кажувам својот став, а тоа е дека не сме подобри ако сме исти како лошите.

Тој дебил го штити западниот свет поради неговото слободно изразување,Ружди и ден денес важи за провокативен уметник доволно дрзок да удри каде на некои не им се свиѓа,а секој кој го пцуеше Ружди го нарекуваа идиот и примитивен(можеби со право,имаше некои инициденти со убиство на лица кои имаа примероци од Сатански стихови).

Аман бре Саган,личиш на прогресивец а Ружди на дебил ти личи.Па нели луѓето на 21 век повеќе се крстат во лица како него,писмени,критички настроени,вамте тамте?

Не сум начитан, сеуште, и не читам забегани дебили паднати ниско.
Едноставно го кажувам својот став, а тоа е дека не сме подобри ако сме исти како лошите.

Ама јас мислам дека Дарт Вејдар е подобар од Лук Скајвокер.

Овде сепак има палење на знаме на држава, а тоа е кривично дело.
Јас го поддржувам уметничкото изразување, но ова е арогантно и противзаконито.

Погледнете ги коментарите во Дневник.
http://www.dnevnik.com.mk/default.asp?ItemID=5DACCC169D6F8E469C370E75EA6A1990
дали сте сигурни дека постов е напишан при здрав и трезен ум? мене не ми изгледа ко така....
дечко олади малку ова е само обичен карневал, какво ти кривично дело.
и биди среќен што уште трае карневалот и што повеќето се уште таму инаку ќе видеше кој е ГЛУПАВ карневал :свиркам:

Со такви како тебе,тешко
Фала богу.
--- надополнето: 14 јануари 2012 во 01:52 ---
дечко олади малку ова е само обичен карневал, какво ти кривично дело.
Повреда на угледот на странска држава
Член 181
Тој што со намера за исмејување јавно ќе изложи на подбив странска држава, нејзиното знаме, грб или химна или шеф на странска држава или дипломатски претставник на странска држава во Република Македонија, ќе се казни со парична казна или со затвор до три години.

Фала богу.

Член 181
Тој што со намера за исмејување јавно ќе изложи на подбив странска држава, нејзиното знаме, грб или химна или шеф на странска држава или дипломатски претставник на странска држава во Република Македонија, ќе се казни со парична казна или со затвор до три години.

:tapp::tapp::tapp:

Фала богу.

Член 181

AreYouFuckingKiddingMe_1200px_by_CrusierPL.png

гејлада добро правела- добро ја снашло
нека Господ никад не и’ ги опрости гревовите на курвава-
вечито да лута во пеколот и никогаш да не најде мир(y)

Вевчанци нека не се ставаат во трошоци за неа- едноставно нека ја фрлат на буниште пците да ја растргаат

Оди испразни се, си се преполнил.
Сторено е кривично дело. Глупавиот карневал не е оправдување.
Точно ова спаѓа под кривични дела меѓутоа за да реагира обвинителот потребно е да има реакција од Грција до нашето МНР кое преку Министерство за правда поднесува предлог до обвинителот. Затоа мој совет бидејќи си згрозен, оваа слика да ја однесеш во канцеларијата за врски на Грција во Скопје, да речеш добар ден јас сум Carl Sagan од ФИРОМ моите екстремни сограѓани фиромци го запалија вашето знаме, јас длабоко се извинувам и ве советувам да поднесете барање за кривично гонење до фиромското министерство за надворешни работи.
Оди уби се бе дечкооооо, не сме ние криви што на голем одмор другите деца те малтретирале и никој не те дружел па сега си го мразиш сопствениот народ.

Точно ова спаѓа под кривични дела меѓутоа за да реагира обвинителот потребно е да има реакција од Грција до нашето МНР кое преку Министерство за правда поднесува предлог до обвинителот. Затоа мој совет бидејќи си згрозен, оваа слика да ја однесеш во канцеларијата за врски на Грција во Скопје, да речеш добар ден јас сум Carl Sagan од ФИРОМ моите екстремни сограѓани фиромци го запалија вашето знаме, јас длабоко се извинувам и ве советувам да поднесете барање за кривично гонење до фиромското министерство за надворешни работи.
Оди уби се бе дечкооооо, не сме ние криви што на голем одмор другите деца те малтретирале и никој не те дружел па сега си го мразиш сопствениот народ.

:cuc:

Член 181
Ах, старите добри сталинистички финти.
Вевчанци успешно се изборија против еден систем на понижување и малтретирање... Дали ти и твоите западни "богови" мислите дека ќе си поминете подобро?

Погледни каква дискусија водиш на подфорум Сеир и игри.
Не мора да се упукаш. Низ прозорец, бе братко.

Што ако тие направеа вакво нешто за нас?
Ќе читавме Уаааа УАААААААААААААААААААА..
Интересно е да, ама сами си го бараме после Цацко ни е крив.
Никогаш не сме барале ништо повеќе од човечко достоинство.
Оној што не почитува човечко достоинство не заслужува достоинствен однос.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom