Г
ГОЦ-К.О
Гостин
Што се замислуаш ти бе?Не сум начитан, сеуште, и не читам забегани дебили паднати ниско.
Едноставно го кажувам својот став, а тоа е дека не сме подобри ако сме исти како лошите.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што се замислуаш ти бе?Не сум начитан, сеуште, и не читам забегани дебили паднати ниско.
Едноставно го кажувам својот став, а тоа е дека не сме подобри ако сме исти како лошите.
Ја ќе ебам и одјебувам кога ја сакам, се додека не навредам некој друг.
Ти ако сакаш да бидеш како екстремните грци, поради кои и имаме проблем, повели.
Ама немој да мислиш дека тоа те прави подобар од нив.
Далај Лама.Што се замислуаш ти бе?
Не, војна.Што предлагаш ти ? да го рашириме гзот уште повеќе ?
Не сум начитан, сеуште, и не читам забегани дебили паднати ниско.
У бе уууу беее... -.-Далај Лама.
--- надополнето: 14 јануари 2012 во 01:33 ---
Не, војна.
Не сум начитан, сеуште, и не читам забегани дебили паднати ниско.
Далај Лама.
--- надополнето: 14 јануари 2012 во 01:33 ---
Не, војна.
дали сте сигурни дека постов е напишан при здрав и трезен ум? мене не ми изгледа ко така....Овде сепак има палење на знаме на држава, а тоа е кривично дело.
Јас го поддржувам уметничкото изразување, но ова е арогантно и противзаконито.
Погледнете ги коментарите во Дневник.
http://www.dnevnik.com.mk/default.asp?ItemID=5DACCC169D6F8E469C370E75EA6A1990
Фала богу.Со такви како тебе,тешко
дечко олади малку ова е само обичен карневал, какво ти кривично дело.
Фала богу.
--- надополнето: 14 јануари 2012 во 01:52 ---
Повреда на угледот на странска државаЧлен 181Тој што со намера за исмејување јавно ќе изложи на подбив странска држава, нејзиното знаме, грб или химна или шеф на странска држава или дипломатски претставник на странска држава во Република Македонија, ќе се казни со парична казна или со затвор до три години.
Фала богу.
--- надополнето: 14 јануари 2012 во 01:52 ---
Повреда на угледот на странска државаЧлен 181Тој што со намера за исмејување јавно ќе изложи на подбив странска држава, нејзиното знаме, грб или химна или шеф на странска држава или дипломатски претставник на странска држава во Република Македонија, ќе се казни со парична казна или со затвор до три години.
Точно ова спаѓа под кривични дела меѓутоа за да реагира обвинителот потребно е да има реакција од Грција до нашето МНР кое преку Министерство за правда поднесува предлог до обвинителот. Затоа мој совет бидејќи си згрозен, оваа слика да ја однесеш во канцеларијата за врски на Грција во Скопје, да речеш добар ден јас сум Carl Sagan од ФИРОМ моите екстремни сограѓани фиромци го запалија вашето знаме, јас длабоко се извинувам и ве советувам да поднесете барање за кривично гонење до фиромското министерство за надворешни работи.Оди испразни се, си се преполнил.
Сторено е кривично дело. Глупавиот карневал не е оправдување.
Точно ова спаѓа под кривични дела меѓутоа за да реагира обвинителот потребно е да има реакција од Грција до нашето МНР кое преку Министерство за правда поднесува предлог до обвинителот. Затоа мој совет бидејќи си згрозен, оваа слика да ја однесеш во канцеларијата за врски на Грција во Скопје, да речеш добар ден јас сум Carl Sagan од ФИРОМ моите екстремни сограѓани фиромци го запалија вашето знаме, јас длабоко се извинувам и ве советувам да поднесете барање за кривично гонење до фиромското министерство за надворешни работи.
Оди уби се бе дечкооооо, не сме ние криви што на голем одмор другите деца те малтретирале и никој не те дружел па сега си го мразиш сопствениот народ.
Ах, старите добри сталинистички финти.Повреда на угледот на странска државаЧлен 181Тој што со намера за исмејување јавно ќе изложи на подбив странска држава, нејзиното знаме, грб или химна или шеф на странска држава или дипломатски претставник на странска држава во Република Македонија, ќе се казни со парична казна или со затвор до три години.
Никогаш не сме барале ништо повеќе од човечко достоинство.Што ако тие направеа вакво нешто за нас?
Ќе читавме Уаааа УАААААААААААААААААААА..
Интересно е да, ама сами си го бараме после Цацко ни е крив.