Колку знаете да сакате?

• Креатор на темата Креатор на темата elen4e_bonjovi
  • Време на започнување Време на започнување
znam da sakam mnooooogu i sum podgotvena da napravam se za toj sto go sakam no samo ako sum sigurna deka i toj me saka isto kolku i jas ako ne i povekje:P

Јас досега немам никого засакано,значи си го вардам срцето ќе ми треба.хехе.Ама кога ќе засакам мислам дека тоа ќе биде премногу,затоа и ми е страв да се отворам да сакам..

МИ треба време за да засакам некој..

Кога сакам - сакам на стварно..и затоа после тешко заборавам и ми треба време време за пак да засакам..:toe:

Знам, ако некој заслужува...ама ако видам дека ме зеза...ееее:nesum::pipi:

na vremeto Oliver Dragojevic peese koa bese mlad i zelen vjeruj u ljubav...
a posle koa stana stari morski vuk mozda smo vrsnjaci ja i pape tvoj peese
U LJUBAV VJERE NEEMAM!!!

..ми треба мн време за да засакам..ама кога ќе засакам секогаш останува во сеќавање дури и кога таа љубов не е возвратена...
...сепак денес ретко кој разликува сакање од сипматизирање...денес сите тоа го сметаат за исто(повеќето) ...се надевам јас знаем да разликувам...но сепак...најчесто и најболно нештое кога си подготвен да ризикуваш се и сешто за тој што го сакаш...кога таа љубов..сакање.. не ти е возвратена..боли тоа:nesvest:

da denes sakanjeto e pateticno demek treba da ne sakas nego samo da gi perdasis ko da se guski ili kokoski.

premnoguuuuuuuuuuuuu znam da sakam,i se bi pravela da go zadrzam do mene:back:,ama ako ne mi vozvraka ima da go zamrvam duplo poveke od sto sum go sakala:helou:

Знам да сакам..и тоа премногу..За тој што го сакам сум во состојба да направам се..

Ми треба подолго време да засакам некого.. Ама кога ќе се случи тоа..:kesa:

Ic , ustvari malce . Ne znam ni dali e sakajne toa :) porano sakav i toa mnogu . Ima vekje 1 godina kaj so osven gnev nikakvo drugo custvo nemam oseteno . Barem ni nego da go nemase ke se smetav za Sovrsen Bog

Кога сакам некој, го сакам од дното на душата и се би дала за него. Не знам до каде би одела, ама ако љубовта ми е возвратена во сосотојба сум да го дадам и животот ако треба.
Знам многу да сакам и без тоа некако животот ми нема смисла.

Многу знам да сакам, и кога сакам тоа е искрено од срце, дури многу луѓе ми имаат речено дека дури гушам и се расфрлам многу со мојата љубов :( :kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom