Cydia (Прашања, апликации, твикови, хакови, теми, sources)

Може, да се провери треба од која земја и од кој оператор е заклучен ... ценичките се соленки пак зависи ... освен тоа како е сочуван?

ако сакаш за откуп на ПП пиши ќе договориме

ептен е зачуван, нема гребнатини. најверојатно е француски мобилен оператор, бидејќи најден е во франција

дали знај некој да ми кажи како можам да префрлам песни на ајфон сега се префрлив од андроид на иос ама незнам како да префрлам песни

Тотално разочараa Ајпл (Apple) ништо никаква иновација Целта им е да земат што повекје пари за џабе
Сега и потврдија дека Самсунг е стварно најдобар и по фер кон народот а и сто пати подобар и по иновативен од нив .. :$:)

Ме интересира дали постои некој нормален jailbreak без да те ограничува, да плаќам премиум донации, да решавам инсталирам апликации и не знам што веќе не.. :@

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom