The Prodigy's Warriors Dance Festival во Белград 15.09.2012

• Креатор на темата Креатор на темата IgorChete
  • Време на започнување Време на започнување
Ке пукаат таваните, само ме мачат тие проклети 8 саата пат до белград, ама ке се издржат!
9 Септември во Скопје Marduk и Immolation, на 15ти Prodigy, пред тоа Слеер и Металика.
Ебате економска криза, ебате! :)
земај кредит

зедов карта!!:cool: иначе има и превоз југотон организираат, 1800 со бус.

Разгледувал некој со воз како е ситуацијата?
Немој со воз, јес да е поудобно(попросторно), ама ако се заебе нешто машината има да ти отечат ташаците. Имам патувано СК-БГ 12 саати:eek:

Каков е тајмингот за со превоз? Кога е тргањето/враќањето?
се трга во 7 сабајле од последна 23ка карши Нова Македонија, и после одма после концерт се трга за назад. ..иначе грешка информација, превоз од југотон е 1990ден, не 1800 :)

Друштво некој да ми праи? По се изглеа планираната придружба отпадна од игра...

Untitled-1.jpg

Слушнав нема повеќе организиран превоз од страна на југотон (се пополнила бројката). Точна е информацијава, знае некој?

На кој му треба сместување во Белград (во стан) нека ми пише во порака.

Overall одлична журка, лично Prodigy ме разочараа со сет-листата, истите песни од Exit 09 + Weather Experience + 3 нови песни.
Очекував повеќе класици да пуштат. Но, одлична атмосфера направија, одлична журка, си поебав зглоб на лева нога и замалце ќе ги изгубев сите документи и пари, но вредеше.
Скрилекс, морам да признаам, направи одлично шоу, колку и да му ја хејтам музиката.
Zane Lowe беше ужас, Caspa и Feed Me доста добри.

Ајде барем игорче си поминал супер за сите нас. Ќе се тешиме дека за 2-3 години скопје или барем софија :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom