Дрога ( Наркотични дроги )

• Креатор на темата Креатор на темата Southpark
  • Време на започнување Време на започнување
ok..tvoe mislenje ...nema veze ....zar cela Holandija ........razni glumci , manikenki .pejaci ..vrvot na svetot ..se neiskusni , detinesti itn??//....

Аман преку таквото со таа Холандија.
Во Холандија има и партија на педофили ако не па.

Tие пари шо ги давате за дрога, дојте кај мене , имам една дрвена палка ... филингот гарантирано е супер. ..

Tие пари шо ги давате за дрога, дојте кај мене , имам една дрвена палка ... филингот гарантирано е супер. ..

Koj spomna pari ...sam mozesh da proizvedesh za 3-5 meseci ..i da nemash gajle cela godina ..ni pari ni nishto

Господине LouWeed,поштовање за вас.
Едно прашање:
Имате ли пробано White Widow?
Пошто ја неам,а сакам да знам каков е ефектот.
Ако не за тоа,кажете ми ја најдобрата ганџа шо ја имате пушено.
Ја досеа иам пушено само три вида сканк,и затоа немам големо искуство,а знам дека вие сте упатени во тие работи,а ми треба мислење на некој искусен,пошто од интернет неможам да го добијам.
Поздрав:smir:
Decko mi ima puseno White Widdow i vika dva dima i toa ko od cigara i se ostajl.. Mn jako sranje bilo.. Go probal vo Holandija.. Ja imam vo plan letovo koga ke idam nataka da probam ama ke vidime.. Inace i ja samo skank od pojakite iam probano :SHMRK: :)

Аман преку таквото со таа Холандија.
Во Холандија има и партија на педофили ако не па.
И шо ако има партија на педофили?
Партијата ја основале педофилите,не државата.
Државата е супер...

Decko mi ima puseno White Widdow i vika dva dima i toa ko od cigara i se ostajl.. Mn jako sranje bilo.. Go probal vo Holandija.. Ja imam vo plan letovo koga ke idam nataka da probam ama ke vidime.. Inace i ja samo skank od pojakite iam probano :SHMRK: :)

Xex..donesi navaka od white widow ako mozesh ....:vozbud: ...se zezam ...pozdrav ..i pazi so skankot ..opasno e i toa :smir:

Koj spomna pari ...sam mozesh da proizvedesh za 3-5 meseci ..i da nemash gajle cela godina ..ni pari ni nishto
Има еден апстрактен симбол на враќање во живот...тапќање со показалецот на слепоочницата,практичен е.Пробај некогаш шо:wink:
Модата на марата и коката одамна изминала,не мисли дека си глевен фраер.То е само охајбе:toe:

Сум живеел во голем главен град, и имав другари кои почнаа со тие лесни дроги.. и многу лесно се преминува на се поголеми и потешки така? Сум ја видел и позитивната и негативната страна на дрогатта, сум видел какви проблеми имаа тие другари .. .лично неам дојдено до дрога поблиску од 1 метар, ама знам како работи. .. бтњ тоа со палката и парите ... мала иронична шала. .. треба да ти текне кога да престанеш. ..

аут.:smir:

Има еден апстрактен симбол на враќање во живот...тапќање со показалецот на слепоочницата,практичен е.Пробај некогаш шо:wink:
Модата на марата и коката одамна изминала,не мисли дека си глевен фраер.То е само охајбе:toe:

Nikoj ne e glaven fraer ....ako pushi nekoj mara znaci e glaven fraer ...pa celo skopje ke vrie od fraeri togash ....peer neznam dali modata izminala ...ama sekoj 5-ti ili 6-ti covek povremeno e uzivatel na nekoja vrsta na droga :toe:

Сум живеел во голем главен град, и имав другари кои почнаа со тие лесни дроги.. и многу лесно се преминува на се поголеми и потешки така? Сум ја видел и позитивната и негативната страна на дрогатта, сум видел какви проблеми имаа тие другари .. .лично неам дојдено до дрога поблиску од 1 метар, ама знам како работи. .. бтњ тоа со палката и парите ... мала иронична шала. .. треба да ти текне кога да престанеш. ..

аут.:smir:

Vakvi komentari treba ...mozesh da ja doobjasnish i pozitivnata i negativnata strana .....btw...ne funkcioniraat site isto so nacinot deka treba da odish na pojako i pojako ..ja licno ti kazuem deka nikad ne bi zemal heroin ..ne ni sakam da sum so nekoj sho se na toa ....i plus nemozesh da naterash nekoj da prestane so vikanje deka ne ide taka ...licnite stavovi teshko deka moze nekoj da ti gi izmeni ....
:smir:

И шо ако има партија на педофили?
Партијата ја основале педофилите,не државата.
Државата е супер...

Ама државта е таа што го одобрила регистрирањето на партијата.:smir:

Vakvi komentari treba ...mozesh da ja doobjasnish i pozitivnata i negativnata strana .....btw...ne funkcioniraat site isto so nacinot deka treba da odish na pojako i pojako ..ja licno ti kazuem deka nikad ne bi zemal heroin ..ne ni sakam da sum so nekoj sho se na toa ....i plus nemozesh da naterash nekoj da prestane so vikanje deka ne ide taka ...licnite stavovi teshko deka moze nekoj da ti gi izmeni ....
:smir:

Само да кажам дека кога ги запознав беа само на лесни дроги. .. за пола година ми станаа добри другари.. и за пола година само користење лесна дрога..посегнаа по тешки.. .

Браво , големо искуство за 15 години , господ знае што ке шмркаш на 20 , со тој памет дали ке ги доживееш:tapp:

Дрогата не чини, не треба да се конзумира.

брееј колку мудра мисла.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom