Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А да ви речам нешто....
замислете џандариве читаат на форумов (што не би ме изненадило)
Јако е :nesvest:
Број 5, чуено и пробано :nesvest:
Фали уште да чујам некој што се обидел со мускариа или DMT?
А?
Нема таква јуначина на темава?
А да ви речам нешто....
замислете џандариве читаат на форумов (што не би ме изненадило)
Јако е :nesvest:
Pa golem ku* ako citaat ...nema furanje
Ке биде и тоа,не се секирај...:pos2:Фали уште да чујам некој што се обидел со мускариа или DMT?
А?
Нема таква јуначина на темава?
Тука ја нема, може да се порача од странство, на нет глеав цени, околу 500 евра се 10 грама, филингот...пушевме 5 души, еден искуси вертиго, друг се ваљаше по земја(не знам зошо), ја не си го чувствував телото, ко да бев надвор од него, кратко трае, накај 1-2 мин.Ке биде и тоа,не се секирај...:pos2:
МСВ,имаш пробано Салвиа??
Де опиши ај те молам жити мене...?
И колку пари е?
И кај може да се најде?:music3:
Ке биде и тоа,не се секирај...:pos2:
МСВ,имаш пробано Салвиа??
Де опиши ај те молам жити мене...?
И колку пари е?
И кај може да се најде?:music3:
Ти не се откажа од дрогирањето и пушењето мори? ц ц ц :nenene:Ма не се секирам ич, нек биде сфе најбоље.
Само сигурно би сакал да прошеташ низ другите врсти аманита пред да се упознаеш со најслатката.
Салвиа овде јок, наруџба од холанд.
Ааам...знам дека тука нема салвиа.Фала шо ми кажа иначеМа не се секирам ич, нек биде сфе најбоље.
Само сигурно би сакал да прошеташ низ другите врсти аманита пред да се упознаеш со најслатката.
Салвиа овде јок, наруџба од холанд.
Неможе да се откаже,таа е...и ја и викам,ама џабе...Ти не се откажа од дрогирањето и пушењето мори? ц ц ц :nenene:
страмота
Дрога си е дрога нема дебати нема да се дрогирам и то.
никогаш не се вика никогаш ама ја гарантирам дека никогаш во животот нема да пробам било каква дрога или таблети па дури нека
Алкохолот не бил и никогаш нема да биде подобар од марихуаната.
Шо ти носи пијанство?
Убаво ти е во првиот саат,после тоа следуе повракање и депресии и плачење на српско и викање по некоја девојка шо ти се свигала у петто.
А следниот ден-мамурлук,душата ти смрди на алкохол,неможеш да јадеш,абе се е за греови.