Како ќе бидете облечени за Нова година? (со слика)

• Креатор на темата Креатор на темата Sandra
  • Време на започнување Време на започнување
B5yCW.jpg

Се мислев дали да носам розева или портокалова машна.
Што мислите?
Кошулата прави да изгледаш подебел, кондурите да изгледаш постаро а вратоврската ти го прави горниот дел од телото краток а нозете чудно високи...
Шеширот не одговара на стилот... Целосно - како да сакаш да измешаш многу стилови...
Oвој стил ти е многу подобар ако сакаш фармерки, кошула и вратоврска, само треба потемни фармерки...
Или со такви светли фармерки пробај со посвела кошула, а вратоврската или потенка а уше поубаво без вратоврска
Eве комбинација со шешир, фармерки, но друг стил горе...
Исто, ако ја скратиш косата и и дадеш некоја бушава ама кратка форма, ќе прави да изгледаш посериозно....

Извини шо вака те критикувам, искрено - ми се допаѓаат сите работи шо ги носиш, само мислам дека погрешно ги имаш искомбинирано....

Кошулата прави да изгледаш подебел, кондурите да изгледаш постаро а вратоврската ти го прави горниот дел од телото краток а нозете чудно високи...
Шеширот не одговара на стилот... Целосно - како да сакаш да измешаш многу стилови...
Oвој стил ти е многу подобар ако сакаш фармерки, кошула и вратоврска, само треба потемни фармерки...
Или со такви светли фармерки пробај со посвела кошула, а вратоврската или потенка а уше поубаво без вратоврска
Eве комбинација со шешир, фармерки, но друг стил горе...
Исто, ако ја скратиш косата и и дадеш некоја бушава ама кратка форма, ќе прави да изгледаш посериозно....

Извини шо вака те критикувам, искрено - ми се допаѓаат сите работи шо ги носиш, само мислам дека погрешно ги имаш искомбинирано....

Имав пократка коса. Ја пуштив да порасне. Тетка ми ми рече дека сум изгледал како уличар.

Jas neso vaka:
PDiddysongPics1NPkZeAv3CXMuBM.jpg

samo bez cvikeri
, a zenskite sto ke bidat ovleceni vaka ke imaat pogolemi sansi kaj mene:
girls17508.jpg

Ја стандард, како и секоја нова година:

depositphotos_3465862-Smiling-elegant-business-man-isolated-against-white.jpg

Иако е скроз различно од секојдневниот поандерграунд стил...

nike.jpg
Ова и
patiki.jpg
ова ...
Домашна атмосфера (y)
--- надополнето: 31 декември 2011 во 03:43 ---
B5yCW.jpg

Се мислев дали да носам розева или портокалова машна.
Што мислите?
Dude are you serious?????:vozbud:

малце е рано за слики... ај утре здравје. П.С магде му даде комплетна анализа на човекон еј.. уште крвна слика фали и снимки од ренген :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom