Како ќе бидете облечени за Нова година? (со слика)

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028

Се мислев дали да носам розева или портокалова машна.
Што мислите?
Кошулата прави да изгледаш подебел, кондурите да изгледаш постаро а вратоврската ти го прави горниот дел од телото краток а нозете чудно високи...
Шеширот не одговара на стилот... Целосно - како да сакаш да измешаш многу стилови...
Oвој стил ти е многу подобар ако сакаш фармерки, кошула и вратоврска, само треба потемни фармерки...
Или со такви светли фармерки пробај со посвела кошула, а вратоврската или потенка а уше поубаво без вратоврска
Eве комбинација со шешир, фармерки, но друг стил горе...
Исто, ако ја скратиш косата и и дадеш некоја бушава ама кратка форма, ќе прави да изгледаш посериозно....

Извини шо вака те критикувам, искрено - ми се допаѓаат сите работи шо ги носиш, само мислам дека погрешно ги имаш искомбинирано....

А

Антоние

Гостин
Кошулата прави да изгледаш подебел, кондурите да изгледаш постаро а вратоврската ти го прави горниот дел од телото краток а нозете чудно високи...
Шеширот не одговара на стилот... Целосно - како да сакаш да измешаш многу стилови...
Oвој стил ти е многу подобар ако сакаш фармерки, кошула и вратоврска, само треба потемни фармерки...
Или со такви светли фармерки пробај со посвела кошула, а вратоврската или потенка а уше поубаво без вратоврска
Eве комбинација со шешир, фармерки, но друг стил горе...
Исто, ако ја скратиш косата и и дадеш некоја бушава ама кратка форма, ќе прави да изгледаш посериозно....

Извини шо вака те критикувам, искрено - ми се допаѓаат сите работи шо ги носиш, само мислам дека погрешно ги имаш искомбинирано....
Имав пократка коса. Ја пуштив да порасне. Тетка ми ми рече дека сум изгледал како уличар.

Noorotic

пецач на риби
Член од
22 февруари 2011
Мислења
892
Поени од реакции
383
Jas neso vaka:

samo bez cvikeri
, a zenskite sto ke bidat ovleceni vaka ke imaat pogolemi sansi kaj mene:

V

Vollstandig

Гостин
Ја стандард, како и секоја нова година:

Иако е скроз различно од секојдневниот поандерграунд стил...

Пратеник

Ала Мадрид
Член од
28 ноември 2011
Мислења
995
Поени од реакции
617
nike.jpg
Ова и
patiki.jpg
ова ...
Домашна атмосфера (y)
--- надополнето: 31 декември 2011 во 03:43 ---

Се мислев дали да носам розева или портокалова машна.
Што мислите?
Dude are you serious?????:vozbud:

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
малце е рано за слики... ај утре здравје. П.С магде му даде комплетна анализа на човекон еј.. уште крвна слика фали и снимки од ренген :)

Kajgana Shop

На врв Bottom