O
Orion.
Гостин
Незнам кој е поретардиран во случајов, професорот или учениците...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ма јебеш им матер кој и да е на власт сите се исти, штитат само свои интереси а не на граѓаните.Се надевам некој од владата чита:
Души расипани и изгниени! Додека за другите престапници од овој и сличен тип, експресно лиферувате информации за нивното апсење и иницијали и дозволувате весниците и порталите да пишуваат за нив како да се веќе осудени, без почитување на презумпцијата на невиност, 10 дена сте се обидувале да го скриете овој изопачен ум, затоа што припаѓа на вашите редови!
Немојте да мислите дека некој ќе заборави на вашата дволичност, перфидност и ниски катадневни интереси! Веќе се обидовте да сокриете еден убиец на дете и друг на постар човек. И вам ќе ви се суди, многу скоро!
Чек бре средношколци и не го прекичмиле !? Мене ова не ми е малце јасно.
Нејсе, а овие па Вемеро само да не им се оцрни партијата, па 10 дена го кријат името...ц, ц, ц... какви луѓе
Се обидоа да сокријат убиство (Мартин), а сега и изживување на професор.. Божеее до каде со тие партиски идеали.![]()
Да и мене ми падна чудно.Овие уште на 16 декември влегле и собрале докази,а и веднаш јоцо го признал делото.Зашто дури сега по 10 дена го објавуваат ова.При толку интернет медиуми и тв медиуми.Навистина пополека се открива контролата на медиумите од страна на власта.Реално мене А1 како телевизија ме нервираше,ама сега по ваков случај сметам дека требаше да ја има.Уште на 16 ќе го прикажаа прилогов.Ама овие од власта 10 дена се мислеле дали да го издадат својот долгодишен верен член.Штета навистина!!!!Каде одиме со вакви луѓе?????
Ти нормален си, па овие деца денеска бараат само изговор за да учителите јадат ќотек, овие изгледа биле некои невини карактери, што ќе кажеле дома и слично, за ова одма во глава ти се прикажува сцената од Pulp Fuction филмот кога Брус го зема мечот и сече се на пола, а не да ги работат 2 години, ќе земат ќе му го пресечат па оди после докажувај се дека децата биле криви, а ти без патлат.Се се праи за оценки... другари у клас кај мене у гимназија одеа кај професорите шпоретот им го пуштаа насабајле за коа ќе станат децата негови топло да им е, редовно им пазареа у сабота, дрва цепење стандард беше... па коа некој би цепел дрва 2 дена у топлото за професор зашо би му сметало професорот да го дрка пред него и да му пише петка после... just sayin... сигурно им пишел петки и не го пријавиле.
Само не ми е јасно, ова го праел пред цел клас ( значи машки, женски заедно ) или само пред одредена група на ученици ?
Значи незнам кој нормален би сакал да глеа некој старец како го дрка пред него , па и 10ка да ми пише бе ако не му зафрлам некое столче обавезно ќе го пријавам....![]()
шо да правиш, момчињата од другиот клас му биле посимпатични...Ах Јордан,мамичето да ти го ебам.Ми предаваше на мене,ама среќа кај нас во класот не правеше на час ништо,ама во другиот клас си го драпал на час,ја гледав снимката шти ја снимиле ученици.