Колку филмови имате дома?

• Креатор на темата Креатор на темата Гогото
  • Време на започнување Време на започнување
Имам околу 50 сега а имав мноооогу само ги дадов,изгубив,оштетив итн.:pipi::pipi:

BONDEK напиша:
јас имам 2 моментално првиот е револвер(не го ни гледав) а вториот е бандите на њујорк (и тој не го гледав) :pos::pos:

Бандите на Њу јорк - и немораш баш....:kajg:

oколу 100 филма ама двд а дивикс имам уште пола от тоа

kill bill 1,2,scary movie 1,2,3,4,my summer of love,thirteen,pettiot element...ovie gi postuem,imam use nekoi,ali shupacki se :)
se na se okolu 20 filmovi imam...

ја имам многу али се којзнае каде али посебно ви би го препорачал King Artur филмот е лудница

епа имам 90+ со се на DVD и окулу 30 DivX

Имам DVD некаде 750, а DivX 300.

pcjodamaster напиша:
ја имам многу али се којзнае каде али посебно ви би го препорачал King Artur филмот е лудница

Abe extra e filmceto samo mene mi se cini ili NEMA NIKADE KRV vo filmot?!?!?! a mnogu koljanje ako ne si primetil zagledaj... ima krv samo na oruzjata...:mist:

NiTr0 напиша:
Имам DVD некаде 750, а DivX 300.
па почни си бизнис,што ти е галје:je:
иначе ја имам околу 30...и некои погоре го спомнаа бандите на њујорк ја го имам и баш ми се свиѓа!!!:pipi:

RealGirL напиша:
па почни си бизнис,што ти е галје:je:
иначе ја имам околу 30...и некои погоре го спомнаа бандите на њујорк ја го имам и баш ми се свиѓа!!!:pipi:
Едно време ги издавав, ама ми ги оштетуваа, па после тоа си земам за мене и си ги чувам што дома, што на работа.

Okolu triesetina. Poise mi se izrezani otkolku kupeni.

Ве јадам сите освен Нитро...иам едно 250 дивидија све со опаковки слики и копии дирекно од оригиналите...
иам и едно 5-6 оригинали ама не оние шо ги даваа со Вест и дневник...не ти е тоа оригинал:wink:

имам така една солидна колекција од околу 240 ДВДиа сите се копии оригинали ги чувам во голема торба а иначе имам за сите омоти во боја и пластични (слим) опаковки. а секој ден го зголемувам бројот, на двдиава.:D

Имам едно десетина....ама доволно се:toe:овој месец почнав да собирам,така да ако продолжам не знам до кај ќе стасам:zlo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom