Рудници и
ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Па на крај краева нема спиење ќе дремеме три дена у шаторот и ќе пиеме само и ќе јадеме![]()
Не е страшно 3 дена.Ајде бе Охриѓани имат некој за Ниш?Дури не ги имам поебано парите

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па на крај краева нема спиење ќе дремеме три дена у шаторот и ќе пиеме само и ќе јадеме![]()
Карта нема веќе и да најдеш некоја поефтина карта ќе најдеш за ел класико помеѓу Реал и Барселона ..... Имам неколку другари кој сакат да земат карти, вчера,завчера најдоа некој луѓе преку ФБ... кој картата не ја дават за помалку од 100 евра ... ?!Значи и една победа ни е доволна за влез понатака, си обезбедувам од сега карта за Београд дури не дојдат после астрономски цените.
Карта нема веќе и да најдеш некоја поефтина карта ќе најдеш за ел класико помеѓу Реал и Барселона ..... Имам неколку другари кој сакат да земат карти, вчера,завчера најдоа некој луѓе преку ФБ... кој картата не ја дават за помалку од 100 евра ... ?!
Некој да не има информации дали почнаа да се делат дресовите со скопско ?
во поголемите маркети или и во локалниве продавници кај имаш ти земено ? позз
во поголемите маркети или и во локалниве продавници кај имаш ти земено ? поззДа, пакет пиво за еден дрес, на кој за чудо на тикетата пишува Republic of Macedonia![]()
21-23-25 Јануари.Во Белград кога ќе се играат натпревариве. Датуми ако некој знае точни?
Каков пакет скопско? 6x1.5l?Да, пакет пиво за еден дрес, на кој за чудо на тикетата пишува Republic of Macedonia
У поголемиве маркети.