ЕП во ракомет 2012 - група Б (Ниш)

• Креатор на темата Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување Време на започнување

Кој три репрезентации ќе одат во втората фаза?

• Вкупно гласачи
    193
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Па на крај краева нема спиење ќе дремеме три дена у шаторот и ќе пиеме само и ќе јадеме :D

Не е страшно 3 дена.Ајде бе Охриѓани имат некој за Ниш?Дури не ги имам поебано парите :D

Подготовките ни се тапа..барем нека земат да одиграат и со Вардар некој натпревар

Значи и една победа ни е доволна за влез понатака, си обезбедувам од сега карта за Београд дури не дојдат после астрономски цените.

Значи и една победа ни е доволна за влез понатака, си обезбедувам од сега карта за Београд дури не дојдат после астрономски цените.
Карта нема веќе и да најдеш некоја поефтина карта ќе најдеш за ел класико помеѓу Реал и Барселона ..... Имам неколку другари кој сакат да земат карти, вчера,завчера најдоа некој луѓе преку ФБ... кој картата не ја дават за помалку од 100 евра ... ?!

Карта нема веќе и да најдеш некоја поефтина карта ќе најдеш за ел класико помеѓу Реал и Барселона ..... Имам неколку другари кој сакат да земат карти, вчера,завчера најдоа некој луѓе преку ФБ... кој картата не ја дават за помалку од 100 евра ... ?!

За Ниш неможе, а за Београд има преку 1000 а и повеќе..

Нишка бања ,топла вода... кој гласал во анкетава дека нема да идеме натаму...ушите да си ги изеде :icon_mrgr:

Сепак во Ниш нема да одам, јбг на никој од другариве не им се дава 5x повеќе пари за картиве а јас би земал сепак мераков е поголем ама.. чим нема екипа ќе гледаме за Белград а чим е само со 1 победа ќе одиме понатаму 100%.. инаку еве има карти доста за Белград ..

http://www.tickets.rs/Default.asp?N...3E6F23323}&ActionID=10&StepID=1&ConcertID=742

100 динара = 1 евро.. најефтините се само 10 евра PL5 :)

Nothing_1x1.gif
PL2 5,000 din. 174

Nothing_1x1.gif
PL3 2,500 din. 640

Nothing_1x1.gif
PL4 1,500 din. 2590

Nothing_1x1.gif
PL5 1,000 din. 4149

Nothing_1x1.gif
PL6 2,000 din. 1525

Nothing_1x1.gif
Loza 35,000 din. 65

Nothing_1x1.gif
VIP 25,000 din. 177

Некој да не има информации дали почнаа да се делат дресовите со скопско ?

Некој да не има информации дали почнаа да се делат дресовите со скопско ?

Да, пакет пиво за еден дрес, на кој за чудо на тикетата пишува Republic of Macedonia :icon_lol:

во поголемите маркети или и во локалниве продавници кај имаш ти земено ? позз

У поголемиве маркети.

Во Белград кога ќе се играат натпревариве. Датуми ако некој знае точни?

Од каса пиво не дават? :Р

он:Не коментирам многу силно ништо преку форумов, едвај чекам да го видам првиот натпревар на Македонската репрезентација, за прв пат да погледнам со каков жар, со каква желба се игра па потоа уште толку многу да се силиме а и да се плашат од нас! Напред Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom