Повише трошиИде у шопинг секој 2 ден
![]()
Има и полошо, може да „шопингува“ и секој ден

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Повише трошиИде у шопинг секој 2 ден
![]()
Значи поголема кубикажа или продувана машина?Има и полошо, може да „шопингува“ и секој ден![]()
Значи поголема кубикажа или продувана машина?
линкови, бројки, студии, нешо било шо?каков инвентар...децата се колатерална штета...нив никој не ги прашува....
поголем процент од децата кои имале разведени родители тргнале по лош пат...
каков инвентар...децата се колатерална штета...нив никој не ги прашува....
поголем процент од децата кои имале разведени родители тргнале по лош пат...
Не ја сфаќам реченицава. Што сакаше да кажиш поточно? Образложи малку...Воспитувањето е најважен дел.
Какво воспитување ќе има дете кое го шетаат некое време кај мајката некое време кај мајката?
Какво воспитување ќе има дете во несреќен брак.
Важно, децата се колатерална штета во разводот
ти треба теорема за да сфатиш дека децата го извлекуваат подолгиот крај?линкови, бројки, студии, нешо било шо?
тоа се вика „како од моето размислување направив аксиома“
шит....грешкаНе ја сфаќам реченицава. Што сакаше да кажиш поточно? Образложи малку...
дечки, ај бе не ме зезај... докажи дека е точно тврдењето. не со типичното македонско, „аксиоматско“, ја сеа шо ќе ти кажам....ти треба теорема за да сфатиш дека децата го извлекуваат подолгиот крај?
или не можеш да најдеш тангента?
Европеец просветли медечки, ај бе не ме зезај... докажи дека е точно тврдењето. не со типичното македонско, „аксиоматско“, ја сеа шо ќе ти кажам....
децата го извлекуваат НАЈдолгиот крај во семејство во кое владее војна и во кое мажот и жената не се трпат....
жити бога, читај се што пишуваш...
прво, јас не кажав дека сум европеец - само го потенцирав нашиот неубав став „ја шо ќе ти кажам“. ама добро, си ја ишна мувата од капата.Европеец просветли ме
Децата чии родители се разведени се шеткаат по улица насмеани... Се им е рамно ко Пелагонија
за болдот си во право
Deka ima mnogu raznisani brakovi, koi se na stakleni noze i koi mozat da tresnat, a i tresnuvaat na zemja ko kula od karti, da ima.
No jas se prasuvam dali ima voopsto deneska nekoj navistina asalen brak, sto bi se reklo brak za primer, bidejkji ne poznavam bas takvi brakovi, stoznam !!