Календар - Пелистерка 2012

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување
Глејте бе, и домашниве видеа почнаа да ги забрануваат :pos:
колку само се смеам на мојата македонска почва ахахаха
geege.jpg

Драгана и Викторија ај да сватам, ама оваа Иванна...... :pos::pos::pos::pos:

Навистина, многу е грда. Сигурен сум дека имаш десет пати поубава девојка...

Драгана и Викторија се ммммм :rolleyes: Иванна не е мн лошо испадната али далеку е од другите две..

Глејте бе, и домашниве видеа почнаа да ги забрануваат :pos:
колку само се смеам на мојата македонска почва ахахаха
Прегледај го приврзокот 38324
Блокиран е заради музиката, не поради видео содржината. Со други зборови, автоматски се блокираат - без разлика дали се од САД или Македонија :)

Досега пивата ме потсеќаа на секс. Сега и кисела вода кога ќе пијам ќе ме асоцира на сексуално преносливи болести, херпес, сида.
Нема шанси да купам Пелистерка, ќе ми биде шубе да го кренам шишето и да пијам.

Ова е ланскиот со Елена Ристеска. Го имам во голем(нормален формат) и хартијата е со врвен квалитет. Мора да го набавам новиов.

Сите три се добри, да и јадете ушенцата на Иванна.
Иначе Лоба... хо хо хо.

По ова Плејбој Македонија треба да се само укине или да си дадат отказ сите од раководството таму браво за пелистерка

супер е само можеле поише добри женски да стаат,а не само овие три.не викам дека не се добри ама во мкд има и многу други добри пички

Не дека Иванна не е убава,, ама покрај овие две се губи.

Дефинитивно од сите три на календарот Чуприна се издвојува, од женски гледан аспект ја како жена можам со рака на срце да кажам дека девојчето е авион и тоа без пардон, и гради и струк и гс и се на неа, кога давал господ се и дал, инаку во целот ептен топ календар убајни за секого се рај за очи, можат и едно со некои наши згодни мажи да напраат, ма да ефктот што може гола мома да го напраи ниту една друга слика со гол маж нема да го достигне :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom