Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne da ima razlika , tuku ne se sporeduvaat.Pa na tie od Albanija im se gadi od ovie nasive primitivci ili pak od onie kosovarite, duri kako da im e sram sto gi stavaat vo ist kos.Tie tamu se so sosema poinakov mentalitet , prekrasni lugje a najgolemata razlika e sto ne se tolku verski zatucani kako ovie nasite.SEga od tuka odat i tamu im gradat dzamii , uzas!Па не се сите криви за што е таква ситуацијата, а и имам пријатели албанци со кои многу подобро живеам од некои наши.
А и тие што ти ги споменуваш не се како тамошните албанци.
Има разлика од албанци до косовари и Албанци.
Не ги оспорувам мислењата на Дардан, ама многу мрси муда и ги прави светци гореспоменатите.
за сите шо ја отворија темава да видат дарданиа шо има пишано.. and got disappointed.
Добро бе мајката, нашите дипломати цело време спијат?
Треба под хитно да се реагира дипломатски, и да ги прекинеме односите со Албанија.
so ova ide nekoe zaebano meme. ne mozam da se setam sega konkretnoМоре ќе го вратат ако не и ние има да го пукаме у Албанија.
Во Македонија пред секоја општинска зграда каде се вее албанското знаме се вее и македонското.
Вергина е забрането да се употреби во било која форма од државните институции во Македонија , нема општина во Македонија што го употребува , ама ете во Албанија смеат.
Има ли право после ова , Ивица вриштаџијата да рече дека Албанија е чизма држава.
Јас немислам дека е све баш лудо на Балканот, на Балканот е све како што треба, нема лицемерие, слободно си се мразиме меѓусебе, си се пцуеме, понекад некоја војна, барем точно знаеме кој кому, што и како мисли. Едноставно говорот на омразата е слободен. Што има мене Албанците да ми се праат фини и да истакнуваат знаме на политички митинг. Или па некој да се крие дека генерално ги мрзи Албанците.А другите пак во Швајцарија и Италија пошитуваат секој закон овде ко во Авганистан да се...тамо и крст на знамето имаат па ќе го користат а овде се им смета. Се е лудо на Балканов :/
Доколку сакаш да го учиш, никој не те запира да го учиш. Зошто па да мора да се учи албански? Македонец на целата територија на Република Македонија може да функционира само со познавање на македонски. Тоа го налага Уставот. Подобро да се учи француски или руски како дополнителен јазик отколку албански.Ми смета одбивноста кон Албанскиот јазик на пример,и секогаш сум за тоа барем кај нас во западна Македонија да учиме Албански јазик на училиште. (од Гостивар сум)
Доколку Србите скокаа вака ќе беа исто толкав проблем.На Македонецот да му беа 25% Срби немаше да се буни
Се согласувам. Во моментов ги третираме како многу повеќе од нормален странски јазик и малцинство.Ние ќе заличиме на нормална држава само кога Албанците и Албансиот јазик ќе ги третираме како секоја друга нација или јазик
додека ние како народ немаме мажи како Васкопулос да се борат за тоа што веруваат нема ни да направиме нешто.
Овде си контрадикторен. Васкопулос е во Грција.во Грција молчат додека не заборавија и да зборуваат... сами сме си криви.
Си имаш градоначалник во Гостивар. Ама тој наместо да се грижи за водата, во гостиварскиот Водовод и ветувал на вработените Албанци, за време на кампањава што пројде, дека ќе победел на изборите и ќе ги сменел парите. Му сметала банкнотата од 1000 денари, бидејќи имала слика од Богородица. Тоа се приоритетите на албанските политичари во Македонија.јас сум од Гостивар и јас не би плаќал данок и не ми с ени плаќа кога гледам дека 300 милиони ставија на површина од 500x500 метри а во Гостивар пиеме вода директно од Вардар и пиеме појше песок од вода
Одлично, чим е топ. Одиш по албански дискотеки? Си имал девојка Албанка? Или еве не мора девојка, другарка Албанка. Онака да комуницирате само.Мене најмило ми е кога пијам кафе со другарите Албанци и Македонци и Турци заедно во ГостиварВо Гостивар е топ...
Не, макар што францускиот и вреди да се научи.Гледам во Скопје и на други места ги третираат како марсовци некогаш... а да беа 25% Французи ќе научевте Француски?
--- надополнето: 28 декември 2011 во 09:24 ---Најголем unlike во историјата на форумов имаш од мене. Се надевам дека си само 12 годишно девојче кое допрва ќе сфати некои работи во животот, а ако си возрасна тогаш има една песна од Рибља Чорба која совршено го опишува твоето размислување (самата ќе си се сетиш на насловот)
--- надополнето: 27 декември 2011 во 14:11 ---
А колку проценти испаднаа грците на овој „правичен“ и „слободен“
попис во Албанија?[/quo
ИЗГЛЕДА НЕ ГИ СФАЌАШ РАБОТИТЕ БАШ ДОБРО...
--- надополнето: 28 декември 2011 во 09:25 ---Најголем unlike во историјата на форумов имаш од мене. Се надевам дека си само 12 годишно девојче кое допрва ќе сфати некои работи во животот, а ако си возрасна тогаш има една песна од Рибља Чорба која совршено го опишува твоето размислување (самата ќе си се сетиш на насловот)
--- надополнето: 27 декември 2011 во 14:11 ---
А колку проценти испаднаа грците на овој „правичен“ и „слободен“
попис во Албанија?
Оваа ако не е Elena "svetoto ime na Branko Crvenkovski i SDSM" тогаш е некоја многу умна личност.--- надополнето: 28 декември 2011 во 09:24 ---
--- надополнето: 28 декември 2011 во 09:25 ---
ili mozhebi teshko ti e da se soocis so realnosta....
И официјално песната која ја опишува твојата интелегенција е:--- надополнето: 28 декември 2011 во 09:24 ---
--- надополнето: 28 декември 2011 во 09:25 ---
ili mozhebi teshko ti e da se soocis so realnosta....
Јас колку што видов дарданија е многу реален и ја има напишано вистината.
--- надополнето: 27 декември 2011 во 23:17 ---
Е тек тогаш ја ебавме мамката.