LG GD900 Crystal

• Креатор на темата Креатор на темата Кико Д.
  • Време на започнување Време на започнување

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Локација
Битола
Дали некој има користено ваков мобилен? Ако има, нека сподели искуства и размислувања за телефонот дали е добар, лош, предности и недостатоци.

lg-gd900-crystal.jpg
extra2-lg-gd900-crystal-back.jpg
extra5-lg-gd900-crystal-side-open.jpg

Ич не беше популарен, единствено интересна му е тастатурата проѕирна иначе елќи интерфејс, вифи мислам имаше ... претпоставувам си го видел во операториве ефтин

Го имам видено само малку ме зачуди дека има доста добри спецификации а не е скап па си реков да не има некоја мана

Го имам видено само малку ме зачуди дека има доста добри спецификации а не е скап па си реков да не има некоја мана
Ако сакаш да го купиш онака поради финта со проѕирната тастатура и добрата камера, инаку многу мал екран има, многу мал број на додатни апликации поради недоволно распространетиот/развиениот OS на LG. Искрено подобро купи некој поефтин андроид телефон него ли овој, барем ке имаш огромна поддршка за него (софтвер, илјадници апликации, итн.). ;)

Ако сакаш да го купиш онака поради финта со проѕирната тастатура и добрата камера, инаку многу мал екран има, многу мал број на додатни апликации поради недоволно распространетиот/развиениот OS на LG. Искрено подобро купи некој поефтин андроид телефон него ли овој, барем ке имаш огромна поддршка за него (софтвер, илјадници апликации, итн.). ;)
А дали има ротирачки дисплеј?

Не вреди за само проѕирната тастатура да ги зимаш.
Не ми е само за тастатурата. Ми се бендиса ко го видов :) .

абе незнам како да го кажам т.е. како се вели стручно :ROFLMAO:
како на iPhone дали се врти сликата на екранот ми беше прашањето :icon_lol:
Браво, како си ме изнасмеал. :pos:Мислиш на акселерометар, според ова што читам на нет, има, има "ротирачки дисплеј" :LOL:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom