Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако сакаш да го купиш онака поради финта со проѕирната тастатура и добрата камера, инаку многу мал екран има, многу мал број на додатни апликации поради недоволно распространетиот/развиениот OS на LG. Искрено подобро купи некој поефтин андроид телефон него ли овој, барем ке имаш огромна поддршка за него (софтвер, илјадници апликации, итн.).Го имам видено само малку ме зачуди дека има доста добри спецификации а не е скап па си реков да не има некоја мана
А дали има ротирачки дисплеј?Ако сакаш да го купиш онака поради финта со проѕирната тастатура и добрата камера, инаку многу мал екран има, многу мал број на додатни апликации поради недоволно распространетиот/развиениот OS на LG. Искрено подобро купи некој поефтин андроид телефон него ли овој, барем ке имаш огромна поддршка за него (софтвер, илјадници апликации, итн.).![]()
Не ми е само за тастатурата. Ми се бендиса ко го видовНе вреди за само проѕирната тастатура да ги зимаш.
Од кај ти текна ова "ротирачки дисплеј" ??А дали има ротирачки дисплеј?
абе незнам како да го кажам т.е. како се вели стручноОд кај ти текна ова "ротирачки дисплеј" ??Еве ти тест за телефонот и сам реши дали ке го биде или не :
http://www.gsmarena.com/lg_gd900_crystal-review-379.php
Браво, како си ме изнасмеал.абе незнам како да го кажам т.е. како се вели стручно
како на iPhone дали се врти сликата на екранот ми беше прашањето![]()