Мали Џокица

• Креатор на темата Креатор на темата Попај
  • Време на започнување Време на започнување
Учителката им рекла на учениците да напишат за домашна што јадат најмногу нивните мајки.
Другиот ден сите ја читаат домашната: која сака леб, друга сарми, трета пици итн. Учителката го прашува мали Џокица да ја прочита домашната:
- Мојата мајка најмногу јади лустери.
- Како бе лустери?
- Пред некоја вечер станав да одам во клозет и го слушнав татко ми од спална: 'Жено, изгаси го лустерот и лапни го!'

Стар е вицов ама еве
Учителката им рекла на учениците за утре да напишат по 5 реченици по мак.јазик
Џокица отишол дома и поминал кај татко му а тој нешто се дерел и рекол Пичка ти мајчина и Џокица запишал(тоа му било 1 реченица),па отишол кај мајка му она зборувала на телефон и си викала дада,да,да и он запишал и тоа-ДА,да,да,Оди кај сестра му она си пее-Боби баш ми е гајле(он тоа запишува како 3 реченица)Оди кај децата што се играат И они велеле Тарзан у шарени гаќи(он и тоа запишал)и му фалело една реч,и кон пат на училиште го сретнал попот кој веле-Бог да го прости и Џокица тоа напишал.и кога отишол во училиште учителката му рекла да ги прочита 5 реченици-Џокица прочитај речениците
Он-Пичка ти мајчина
Учителката-на мене ли бе
Џокица-да,да,да
Учителката-Ќе го викна дирекотрот
Он-Боби баш ми е гајле
Учителката го вика директорот
тој вели-Знаеш ли ти кој сум јас
Џокица-Тарзан у шарени гаќи
Директорот се онесвестува и Џокица-Бог да го прости,Бог да го прости:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Влегол мали џокица у такси и почнал да си зборува:
Ако татко ми бил маче,мајка ми мачка ја ќе сум бил маченце;
Ако татко ми бил коњ,мајка ми кобила ја ќе сум бил ждребе
и си зборувал, бла бла блаа... И едно време му ск*рчило на таксистот и му рекол: Ако татко ти бил педер,мајка ти к*рва ти шо ќе си бил? И џокица му одговара ТАКСИСТ ..:nesum:

Стар е вицов ама еве
Учителката им рекла на учениците за утре да напишат по 5 реченици по мак.јазик
Џокица отишол дома и поминал кај татко му а тој нешто се дерел и рекол Пичка ти мајчина и Џокица запишал(тоа му било 1 реченица),па отишол кај мајка му она зборувала на телефон и си викала дада,да,да и он запишал и тоа-ДА,да,да,Оди кај сестра му она си пее-Боби баш ми е гајле(он тоа запишува како 3 реченица)Оди кај децата што се играат И они велеле Тарзан у шарени гаќи(он и тоа запишал)и му фалело една реч,и кон пат на училиште го сретнал попот кој веле-Бог да го прости и Џокица тоа напишал.и кога отишол во училиште учителката му рекла да ги прочита 5 реченици-Џокица прочитај речениците
Он-Пичка ти мајчина
Учителката-на мене ли бе
Џокица-да,да,да
Учителката-Ќе го викна дирекотрот
Он-Боби баш ми е гајле
Учителката го вика директорот
тој вели-Знаеш ли ти кој сум јас
Џокица-Тарзан у шарени гаќи
Директорот се онесвестува и Џокица-Бог да го прости,Бог да го прости:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Јак е овој

Докторот му вика на Мало Џокица
-Имам за тебе една добра и една лоша вест.
-Кажи прво лошата.Вели Џокица..
-Имаш тумор на мозокот и ке умреш за најмногу 40 дена.
-Нееееееееееее. Готово е. Крај....... Ај кажи ја добрата.
-Ја гледаш секретаркана? Згодна е, а? Ја легнав вчера.

учителот по географија го завртел глобусот и му рекол на мали џокица што е ова
почнуваат вести учтеле

Се караат Мали Џокица и Перица.
Мали Џокица: Че те кажам на мама дека фрлаше по мене со камења.
Перица:Па и те маваше по мене со камења.
Мали Џокица:Да ама јас не те погодив

учителката го прашува мали џокица како може во еден ден да направи толку глупости
па рано станувам

Еден ден Мали Џокица од Африка се јавува кај жена си во Македониа и кажува дека сака да се врати дома за стално и ја прашал што сака за сувенир од африка. Жената му одговорила дека не и е важно што ке биде важно да е нешто што ке се секава. Мали Џокица се мислел и на крај зел слон. Поминал неколку граници и стигнал во грцка ама гркот остро му рекол скопианце не мозе со слон преку граница.Чоеков мислел и на крај земал два леба едниот го ставил во едното уво другиот во другото уво на слонот и отишол кај цариникот. Абе ти реков не мозе со слон да поминис. Насиов изнервирано му одговорил-ШТО ТИ Е ТЕБЕ ГАЈЛЕ ШТО ИМАМ ЈАС У СЕНДВИЧОВ !

Си бил мали Џокица. Еден ден сретнал едно девојче и му рекол:
- Качи се на дрвоно ќе ти дам чоколадо.
Девојчето му рекло:
- Ам како не за едно чоколадо, нема шанси.
Џокица и` рекол ќе и` даде две Чоколада и таа се качила. Тој гледал што гледал и девојчето слегло. Ко си отишло дома мајка и` ја прашала од кај и` се чоколадата. Таа и рекла дека некое дете и рекло ако се качи на дрво ќе и` даде две чоколади.
Тогаш мајката и рекла:
- Леле глупа една па тој ти ги видел гаќите
- Е јас не сум толку глупа, ја ги слеков гаќите

Го прашува учителката Мали Џокица:
-Ако на гранката има 10 врапчиња, и ти пукаш со пушка, колку врапчиња ќе отепаш?
Се мисли Мали Џокица и вика:
-2.
Учителката надмено одговара:
-ЕЕЕ ниедна нема да отепаш оти коа ќе пукне пушката сите ќе се разотидат.
А Мали Џокица налутен и вика:
-A учителке да ве прашам, ако 3 жени лижат сладолед со десната рака, 1вата го лиже на врвот, 2рата го лиже од страната, 3тата го лиже цел, како ќе познаете која е мажена?
На ова учителката одговара:
-Па таа шо го лиже цел.
Тогаш Мали Џокица одговара:
-Не, таа што има бурма на раката, но ми се свиѓа како размислувате.

Мали Џокица во училиште скршил прозор.Неговата наставничка му вели да го повика татко му.
Мали Џокица вика:Татко ми го згази ваљак.
Наставничката вика:викни ја мајка ти .
Мали Џокица вика:Мајка ми ја згази ваљак
Наставничката вика:викни го дедо ти
Мали Џокица вика:И него го згази ваљак
Наставничката вика:Викни ја баба ти
Мали Џокица вика: И неа ја згази ваљак
Наставничката вика:Е шо прави Мали Џокица дома сам??
Мали Џокица вика: Возам ваљак наставничке

Мали Ѓокица ја прашува учителката дали знае
три типа на цигари.Таа вели дека знае и набројува: Партнер,родео,бос. Браво и вели Мали Ѓокица , а дали знаеш три типа на куртони? Учителката се налутува и го избркува од часот.
На излегување Мали Ѓокица и вели: Знаев дека ти неси по ебењето туку по пушењето и излегува надвор.

Им дала наставничкава на децата да напишат некој состав...

И ај кренал рака Мали Џокица... и вика : "наставничке, мојов е малку вулгарен"

И ај некако се слозила наставничката да го прочита

И чита Мали Џокица..." Станувам од сабајле се мијам, јадам, одам у школо, јадам, се вракам, учам, јадам, пишам домашна, си легнувам, другиот ден пак станувам и така секој ден......

Мали Џокица останал на поправен по географија и го
прашала професорката каде има најмногу нафта.
-На бензинска, одговорил Мали Џокица..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom