Каде за новогодишните празници?

• Креатор на темата Креатор на темата napolitanka
  • Време на започнување Време на започнување

Каде за новогодишните празници?

• Во дискотека

Гласови: 5 10,6%
  • Во кафеана

Гласови: 6 12,8%
  • Во домашна атмосфера со пријателите

Гласови: 24 51,1%
  • Дома, нема пари за славење

Гласови: 12 25,5%

• Вкупно гласачи
    47
Ништо не славам, поради тоа што немам многу пари (а и да имам не ми се фрла на глупости), а и не ми се слави. ;)

И мене неми се слави и неми се даваат пари за еден ден... ама девојката ме натера и сега сакал нејкел мора :D

И мене неми се слави и неми се даваат пари за еден ден... ама девојката ме натера и сега сакал нејкел мора :D
Раскини и пред нова година, и после нова пак смирете се :vozbud:

Не славам нова година и нова намерно е со мали букви, пошто денот, настанот, ништо не ми значи. Да сум жив и здрав, ќе си помине како и секој нормален ден.

Не славам нова година и нова намерно е со мали букви, пошто денот, настанот, ништо не ми значи. Да сум жив и здрав, ќе си помине како и секој нормален ден.

Паметно :)

Јас како и секогаш ќе одлучам во 5 до 12. А и уосталом, не се замарам многу!

Нема врска, си ја сака многу џенцката, респект. Него, шо не се прилагоди таа кон тебе? И домче да си седите и двајцата?:oops:

Сака да се забавува за Нова год. за дома да си седиме може и др ден... мене мие повеќе да парите :D 50 е да дадам за една ноќ две не ми штима малце... инаку она се има прилагодено кон мене си решаваме 2 и се договараме кога да одиме некаде и тн. ако стварно мене неми се оди и тн. ако дефинитивно е 100% тогаш нормално ќе биде по мое или по нејзино ако нејзе не и се оди или пак мене... си имаме фармонија... :)
--- надополнето: 15 декември 2011 во 01:11 ---
Сака да се забавува за Нова год. за дома да си седиме може и др ден... мене мие повеќе да парите :D 50 е да дадам за една ноќ две не ми штима малце... инаку она се има прилагодено кон мене си решаваме 2 и се договараме кога да одиме некаде и тн. ако стварно мене неми се оди и тн. ако дефинитивно е 100% тогаш нормално ќе биде по мое или по нејзино ако нејзе не и се оди или пак мене... си имаме фармонија... :)

А ако ја почитуваш девојката = папучар ццц јок не си папучар :D

најверојатно дома доколку не ги искористам 10те дена одмор што ми следуваат по закон

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom