Каде за новогодишните празници?

Каде за новогодишните празници?

• Во дискотека

Гласови: 5 10,6%
  • Во кафеана

Гласови: 6 12,8%
  • Во домашна атмосфера со пријателите

Гласови: 24 51,1%
  • Дома, нема пари за славење

Гласови: 12 25,5%

• Вкупно гласачи
    47
L

.Lost Angel.

Гостин
Ништо не славам, поради тоа што немам многу пари (а и да имам не ми се фрла на глупости), а и не ми се слави. ;)
И мене неми се слави и неми се даваат пари за еден ден... ама девојката ме натера и сега сакал нејкел мора :D

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
И мене неми се слави и неми се даваат пари за еден ден... ама девојката ме натера и сега сакал нејкел мора :D
Раскини и пред нова година, и после нова пак смирете се :vozbud:

К

Кнез Мишкин

Гостин
Не славам нова година и нова намерно е со мали букви, пошто денот, настанот, ништо не ми значи. Да сум жив и здрав, ќе си помине како и секој нормален ден.

Gea

месечинка
Член од
11 октомври 2011
Мислења
217
Поени од реакции
720
Јас како и секогаш ќе одлучам во 5 до 12. А и уосталом, не се замарам многу!

L

.Lost Angel.

Гостин
Нема врска, си ја сака многу џенцката, респект. Него, шо не се прилагоди таа кон тебе? И домче да си седите и двајцата?:oops:
Сака да се забавува за Нова год. за дома да си седиме може и др ден... мене мие повеќе да парите :D 50 е да дадам за една ноќ две не ми штима малце... инаку она се има прилагодено кон мене си решаваме 2 и се договараме кога да одиме некаде и тн. ако стварно мене неми се оди и тн. ако дефинитивно е 100% тогаш нормално ќе биде по мое или по нејзино ако нејзе не и се оди или пак мене... си имаме фармонија... :)
--- надополнето: 15 декември 2011 во 01:11 ---
Сака да се забавува за Нова год. за дома да си седиме може и др ден... мене мие повеќе да парите :D 50 е да дадам за една ноќ две не ми штима малце... инаку она се има прилагодено кон мене си решаваме 2 и се договараме кога да одиме некаде и тн. ако стварно мене неми се оди и тн. ако дефинитивно е 100% тогаш нормално ќе биде по мое или по нејзино ако нејзе не и се оди или пак мене... си имаме фармонија... :)
А ако ја почитуваш девојката = папучар ццц јок не си папучар :D

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
најверојатно дома доколку не ги искористам 10те дена одмор што ми следуваат по закон

Kajgana Shop

На врв Bottom