Каде за новогодишните празници?

• Креатор на темата Креатор на темата napolitanka
  • Време на започнување Време на започнување

Каде за новогодишните празници?

• Во дискотека

Гласови: 5 10,6%
  • Во кафеана

Гласови: 6 12,8%
  • Во домашна атмосфера со пријателите

Гласови: 24 51,1%
  • Дома, нема пари за славење

Гласови: 12 25,5%

• Вкупно гласачи
    47
Очигледно дома, да ги израдуваме дечињава со обостраното присуство, ќе зготвам убава новогодишна вечера:
- месо печено со гарнири од компир и копар, морков на коцки со сос полиено
- сарма
- кифлички и крем салата (руска, француска)
- сувомеснато со кашквалче, биено сиренце маслинчиња...
- торта чоколадна или мус, плус банана шејк со големи парчиња банани и озгора со рендана чоколада
- печени крекери какко за после вечерата пред пц со некој добар филм и пивце :)

Ако некој го бендисува нека дое на честито :)

Ако навистина си таков карактер и се ова е вистина што пишуваш на форумот тогаш дефинитивно твоите дома сигурно се најсреќни на свет..
Ако има некоја како тебе слична само со помалку години нека се јави на рецепција :icon_lol:

Инаку во контекст на темата.. не и давам значење на НГ ама ајде каде сите таму и јас.. кафанче ќе изнајмиме за нас само, оти бајги сме.

Мене Луси_Лу ќе ме натера дома со мајка ми да си славам Нова Година. Па и торта ќе ја натерам да ми праи.

најверојатно со колегите и колешките од КА-Прилеп :) љољ :)

Дури вие че одите по кафани кафичи викендици јас чe пљачкам по кујчи че се наполнам пари и че ја славам нова година другио ден :vozbud:

Шала на страна по се изгледа дома оти по кафичи ми е ск*рчено секој викенд ко нова година да славам до 4 сабајле .
Че си седнам дома че си вечерам ко чоек со домашните че закачам едно пиво и че си мезам РУСКА салата цела вечер ...Нели без руска не оди нова година :D
--- надополнето: Dec 5, 2011 2:54 AM ---
најверојатно со колегите и колешките од КА-Прилеп :) љољ :)
Кај работиш земјак? :)

Во викендица на северот од Италија со блиски пријатели и пријателки. :свиркам:

Супер, ваљда ќе ми дојдете со девојки нели?, Ај што ќе се најадеме и напиеме после ќе треба некој и да ве измасира за да се опуштите после обилната вечера :)

Во некој биртија изгледа, преку тасе ми е од дискотеки и кафичи:D

Гледам многу јадење ќе има, а дечињата се мали, па ќе дојдам и јас да и помогнеме од кај 18 часот :)))

Си знаа они коа готвам си играат у соба, така да дој си ти ќе те седнам у кујна една ракија и салата ти даам и таман дружба ќе ми праиш :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom