Каде за новогодишните празници?

Каде за новогодишните празници?

• Во дискотека

Гласови: 5 10,6%
  • Во кафеана

Гласови: 6 12,8%
  • Во домашна атмосфера со пријателите

Гласови: 24 51,1%
  • Дома, нема пари за славење

Гласови: 12 25,5%

• Вкупно гласачи
    47

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Ништо јас си останувам сепак на старото ќе чекам побрз интернет. :D Никој не вика! :/

Mila Mina

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Член од
12 ноември 2011
Мислења
649
Поени од реакции
712
Многу ми е рано да знам ..а и у принцип ништо ама ич не ми значи па било што да се прави и иде би ми било свеедно...пошто не ме фаќа никаква ама баш никаква еуфорија околу Нова Година....едино поклоните со пријателите и најблиските ми е поинтересниот дел:)

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Хммм...незнам јас луѓево што се потресуваат околу НГ, ко којзнае што е. Обичен ден е како и сите други денови. :)

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Хммм...незнам јас луѓево што се потресуваат околу НГ, ко којзнае што е. Обичен ден е како и сите други денови. :)
Не се лути, смешен си ми, :pos: викаш луѓево се испотресуеле за НГ а темава ја отвори на 26 октомври:ROFLMAO:

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Не се лути, смешен си ми, :pos: викаш луѓево се испотресуеле за НГ а темава ја отвори на 26 октомври:ROFLMAO:
Осеќам дека со нетрпение ја очекуваш Новата Година. Сигурно петардите и ракетите уште сега ти се спремни. :pos::pos::pos::pos:

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Осеќам дека со нетрпение ја очекуваш Новата Година. Сигурно петардите и ракетите уште сега ти се спремни. :pos::pos::pos::pos:
Ете видиш, се налути, ти реков не се лути. :)
ПС:Ич не ја сакам вечерта на НГ обично сум :sleep:

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Ете видиш, се налути, ти реков не се лути. :)
ПС:Ич не ја сакам вечерта на НГ обично сум :sleep:
Најсериозно,...никогаш не се лутам. Незнам колку ќе го сватиш ова дека е вистина, но никогаш не сум се лутел на никого. Онака на шала реков, ете види и во други постови кај што сум коментирал и да видиш дека одбегнувам да се карам. ;) Немај гајле, не ти се лутам. (извинете на оф-топик)

Он-топик - јас не славам НГ веќе 3-4 години наназад. Веќе здосадено ми е, повеќе би сакал да славам во странство на места кај што не сум бил. Овде кај нас, кафана, дискотека, во куќа..хммм се истото е. Сакам малце да сменам, но секако дека не е се до мене. За до Прага или некоја друга дестинација потребни се малку повеќе пари (ако би одел, би одел на 5-6 дена, и да го прошетам градот кај што ќе славам).

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Дали само ја секад у 5 за 12 се договарам кај ќе идам за НГ?

M

Mario Gómez

Гостин
Ќе учам, и ќе се уклучам на кајгана никот да си го сменам.:гик:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ако бил обичен ден како и сите други немало да се нарекува НОВА ГОДИНА

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.852
Поени од реакции
20.353
Очигледно дома, да ги израдуваме дечињава со обостраното присуство, ќе зготвам убава новогодишна вечера:
- месо печено со гарнири од компир и копар, морков на коцки со сос полиено
- сарма
- кифлички и крем салата (руска, француска)
- сувомеснато со кашквалче, биено сиренце маслинчиња...
- торта чоколадна или мус, плус банана шејк со големи парчиња банани и озгора со рендана чоколада
- печени крекери какко за после вечерата пред пц со некој добар филм и пивце :)

Ако некој го бендисува нека дое на честито :)

Kajgana Shop

На врв Bottom