Препораки за доктори специјалисти/супспецијалисти

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
Милена, 1993... Не ми текнува у пм

Он-топик: Oрганџиски, Мицков...

Препорачувачи, имам неколку прашања: За преглед на уролог дали треба упат од матичен лекар и за приватните клиники? Која од истите би ја препорачале (зборам за обичен преглед, ништо конкретно)? Јас колку што гледав, преглед нудат Фили Втори, Ремедика и извесна Срце во к.вода. И дали во истите може да се оди без закажување?

Добар кардиолог по приватните? Некој кај кој не се чека премногу за закажување, зошто од таа причина и ми треба приватен.

Препорачувачи, имам неколку прашања: За преглед на уролог дали треба упат од матичен лекар и за приватните клиники? Која од истите би ја препорачале (зборам за обичен преглед, ништо конкретно)? Јас колку што гледав, преглед нудат Фили Втори, Ремедика и извесна Срце во к.вода. И дали во истите може да се оди без закажување?

За приватно не ти треба упат. Мора да се закаже на сите приватни клиники, ама мислам дека сите работат во две смени така што сигурно би нашле термин кој ќе ти одговара.
За каде е подобро нека каже некој друг од искуство :)

Кардиолог по приватните? Некој кај кој не се чека премногу за закажување, зошто од таа причина и ми треба приватен.

Трајков во Систина. Одличен доктор, со две раце препорака за него куцам. (y)

Во Филип Втори мислам дека работи доктор Живко Попов, врвен доктор во областа, порано работеше на клиника, најдобро јави се и прашај.

Koj ima problemi so Uvo Grlo nos neka ide kaj Dr. Cekic vo aerodrom karsi rade koncar.
Da zakaze pregled kaj Dr. Biljana na 075405765

Ужасно ме нервираат бубулиците што излегуваат у пубертет.. Не сакам да пробувам ништо на своја рака пред да се консултирам со стручно лице. Дали можете да ми кажете некој доктор во Велес за оваа намена.. Или козметичар?? Советите како храни се здраво и пиј вода воопшто не ми помагаат, така да ве молам кој може да ме упати би ви бил многу благодарен...

Јас моите бубулици ги излечив во дерма медика кај Др Пешиќ. Скап е и кремите што ги препишува се скапи ама имав огромни резултати. За 2-3 месеца потрошив едно 400 евра на третмани и креми ама сега едвај имам по некоја акна

Јас моите бубулици ги излечив во дерма медика кај Др Пешиќ. Скап е и кремите што ги препишува се скапи ама имав огромни резултати. За 2-3 месеца потрошив едно 400 евра на третмани и креми ама сега едвај имам по некоја акна

друже не до толку солено, за 400 евра Југо ќе си купам и на нервна база ќе си ги лечам xD

друже не до толку солено, за 400 евра Југо ќе си купам и на нервна база ќе си ги лечам xD

Жал ми е што ќе те разочарам ама евтините кремии методи не помагаат за потежок случај на упорни акни какви што ги имав јас. Јас 6 месеци секакви креми пробував и ништо не ми помогна. Некои од нив дури и ми го влошија проблемот.
Во врска со проблемот со акните пробај да избегаваш мајонез, чипсови, многу мрсно месо и чоколади. Од тие јадења мене ми искачаа акни, поготово од мајонезот. Оди во дерма медика таму ке ти праат ласерски третмани, ке ти препишат креми. Мене чак и некакви апчиња ми препишаа. Мислам беа антибиотици ама не памтам одамна беше

Ќе го замолам некој да каже мислење за Др. Александар Кандикјан!Дали некој бил и како е задоволен од него?Неможам ништо да најдам за него по нетов,па поради тоа би сакал да прашам за искуства.

Не сакам да звучам грубо и злобно но НИКАКО не би ти го препорачала Кандикијан. Јас имам невролошки проблем а него ми го препорачаа како еден од најдобрите невролози што се бави со епилептологија. Кога бев на консултации кај него во мај оваа година и буквално кога влегов во неговата ординација човекот имаше пуштено гласна музика на звучници и сето тоа за почеток ми изгледаше толку невкусно и одвратно. Мене ми требаше совет а тој како да го земаше мојот проблем здраво за готово. Ми погледна стари ЕЕГ резултати од пред 4 години и магнет и на основа на нив ми дијагностицираше епилепсија иако претходниот невролог кај кого одев ми немаше поставено таква дијагноза. Ми даде несериозна терапија, по која месец дена од нејзиното користење се онесвестив. Сметам дека е крајно несериозен и неговата работа треба да се забрани. Дали во меѓувреме имаше некакво искуство кај него? Или предлог за добар невролог? Поздрав

Не сакам да звучам грубо и злобно но НИКАКО не би ти го препорачала Кандикијан. Јас имам невролошки проблем а него ми го препорачаа како еден од најдобрите невролози што се бави со епилептологија. Кога бев на консултации кај него во мај оваа година и буквално кога влегов во неговата ординација човекот имаше пуштено гласна музика на звучници и сето тоа за почеток ми изгледаше толку невкусно и одвратно. Мене ми требаше совет а тој како да го земаше мојот проблем здраво за готово. Ми погледна стари ЕЕГ резултати од пред 4 години и магнет и на основа на нив ми дијагностицираше епилепсија иако претходниот невролог кај кого одев ми немаше поставено таква дијагноза. Ми даде несериозна терапија, по која месец дена од нејзиното користење се онесвестив. Сметам дека е крајно несериозен и неговата работа треба да се забрани. Дали во меѓувреме имаше некакво искуство кај него? Или предлог за добар невролог? Поздрав
Mене ме пратија поради болки во грбот за да правам акупунктура или како се вика тоа.

Да ти кажам,за разлика од тебе,јас и без лекови се онесвестив т.е само слушајќи го.:( Човеков е тешка будала.Повеќе ми делува како некој хуморист отколку доктор.Така да во иднина ако на некој му понудат да оди кај него избегавајте го,освен ако не одите за заебанција натаму.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom