Дневен весник "Фокус", од среда во сите трафики!

• Креатор на темата Креатор на темата scary
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Jaс сум Македонка и кај шо пљукам не лижам. А македончето лиже. Има разлика.
ти си ја понижуваш својата нација,а себеси се извојуваш од нив..колку лицемерно.

ти си ја понижуваш својата нација,а себеси се извојуваш од нив..колку лицемерно.
Не е лицемерно бе, јас не можам да ги сварам гадовите кои лижат кај шо плукаат. Од кога искреноста е еднаква со лицемерието?
п.с.Би ти била благодарна доколку не тупиш со офтопик, туку да се произнесеш по темава која не е наменета за мене.

Весников изгледа не излезе вечерва. Го немаше по трафики. Неофицијално имале проблеми со печатањето, ќе почнеле од утре или од понеделник.

A ne li moze toj "FOKUS "za penzioneri besplatno.

Весников изгледа не излезе вечерва. Го немаше по трафики. Неофицијално имале проблеми со печатањето, ќе почнеле од утре или од понеделник.

Кога ги виделе у печатницата истите фаци што уште им го немаат вратено долгот нејќеле да им печатат. :pos: :pos: :pos:

Ес Де Ес го возвраќа ударот. Сега ќе се појави Бане на ТВ и ќе рече... почитувани сограѓани, I am your father!!!

Кога ги виделе у печатницата истите фаци што уште им го немаат вратено долгот нејќеле да им печатат. :pos: :pos: :pos:
Треба Соња ТАТ да им ја стават главна менаџерка за операции. Жената се покажа како доста способна за вакви работи, мислам дека читав некаде после излегувањето од затвор, пак земала пари на заем од истите луѓе на кои им пропаднале над 100.000 марки, и успеала да им лапне приближно иста сума пак.

Треба Соња ТАТ да им ја стават главна менаџерка за операции. Жената се покажа како доста способна за вакви работи, мислам дека читав некаде после излегувањето од затвор, пак земала пари на заем од истите луѓе на кои им пропаднале над 100.000 марки, и успеала да им лапне приближно иста сума пак.

Незнам дал је она способна или си имала работа со овци

naslovna%20fokus%20za%20plusinfo.JPG

јас не можам да ги сварам гадовите кои лижат кај шо плукаат.
Ова како да ја читам leandra. o_O
Најдобронамерно препорачувам: Ај слезете малку на земја.

Незнам дал је она способна или си имала работа со овци
Ќе се најде некоја овца и од печатниците, доста е да има само една.
А ова со весникот е само еден помалку или повеќе, бидејќи ни во светот медиумите не се информатори туку служат за прикажување на страната од која добиваат пари, а тоа не е сигурно читателот. Само *leaks медиумите се нешто што дава подобар пристап до информациите и тоа од прва рака, па вие сами треба да донесете заклучок што и како, што всушност и тоа треба да го прават медиумите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom