Олимпија
Македонија во срцето!!!
- Член од
- 26 март 2008
- Мислења
- 5.624
- Поени од реакции
- 9.146
Jaс сум Македонка и кај шо пљукам не лижам. А македончето лиже. Има разлика.сакаш да кажеш во твојот ген.
Jaс сум Македонка и кај шо пљукам не лижам. А македончето лиже. Има разлика.сакаш да кажеш во твојот ген.
ти си ја понижуваш својата нација,а себеси се извојуваш од нив..колку лицемерно.Jaс сум Македонка и кај шо пљукам не лижам. А македончето лиже. Има разлика.
Не е лицемерно бе, јас не можам да ги сварам гадовите кои лижат кај шо плукаат. Од кога искреноста е еднаква со лицемерието?ти си ја понижуваш својата нација,а себеси се извојуваш од нив..колку лицемерно.
Кога ги виделе у печатницата истите фаци што уште им го немаат вратено долгот нејќеле да им печатат.Весников изгледа не излезе вечерва. Го немаше по трафики. Неофицијално имале проблеми со печатањето, ќе почнеле од утре или од понеделник.
Треба Соња ТАТ да им ја стават главна менаџерка за операции. Жената се покажа како доста способна за вакви работи, мислам дека читав некаде после излегувањето од затвор, пак земала пари на заем од истите луѓе на кои им пропаднале над 100.000 марки, и успеала да им лапне приближно иста сума пак.Кога ги виделе у печатницата истите фаци што уште им го немаат вратено долгот нејќеле да им печатат.![]()
![]()
![]()
Незнам дал је она способна или си имала работа со овциТреба Соња ТАТ да им ја стават главна менаџерка за операции. Жената се покажа како доста способна за вакви работи, мислам дека читав некаде после излегувањето од затвор, пак земала пари на заем од истите луѓе на кои им пропаднале над 100.000 марки, и успеала да им лапне приближно иста сума пак.
Ова како да ја читам leandra.јас не можам да ги сварам гадовите кои лижат кај шо плукаат.
Го има по трафики?
да, сабајлево, синоќа во 1 го барав не беше стигнатГо има по трафики?
Ќе се најде некоја овца и од печатниците, доста е да има само една.Незнам дал је она способна или си имала работа со овци