Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ми имаат кажувано дека во Барселона имало многу џепчии кои биле до таа мера испраксирани та воопшто да не осетиш дека те крадат.
Ми имаат кажувано дека во Барселона имало многу џепчии кои биле до таа мера испраксирани та воопшто да не осетиш дека те крадат.
И Прилеп е исто.Ва Македонијава Битолава си ја сакам највеќе....сам си шетал, со девојка, другар - како и да си, не те чепка никој кај и да си во градот, овде едниствено ќе си чепнат ако прв го направиш тоа, дефинитивно, секој ден сум излезен, шетам, сум поминувал низ разни групи соберени, во паркови, до сега никој на никој така за џабе ништо му нема направено...било да е машко само или девојка само, освен Перо Шуте ако ве најди и позбора со вас малце (за девојките ова). Најмирно е....
Е тука е “поагресивно“ малцеИ Прилеп е исто.![]()
ја живеам во бутел и секој ден поминувам бутел чаир. ај кажи ми ти шо си видел шо не е безбедно?Безбедно е како не Сарај, Бутел, Чаир, Ѓорче Петров.... Од тоа што сум гледал ти кажувам!
ја живеам во бутел и секој ден поминувам бутел чаир. ај кажи ми ти шо си видел шо не е безбедно?
к
о
с
о
в
о