МРТВ ГО КРАДЕ НАРОДОТ!

• Креатор на темата Креатор на темата Hip.Hop_MKD
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте задоволни од МРТВ?

• Да.

Гласови: 23 12,3%
  • Не.

Гласови: 135 72,2%
  • Не ме интересира./Не се замарам.

Гласови: 29 15,5%

• Вкупно гласачи
    187
Ме нервираат про владините реклами многу, али капа доле за Златко Калински и емисијата "Патот до Лондон" :D

Ај беља Citro Ми се налути :(
И синко јас изгледа бајаги за К*р ќе требе да ти се фаќам.

Бојкотирајте бе луѓе.РДФ, патарини и слично ѓубре од такси.
Ги даваме тие пари со намера за општ напредок на државава, а не да одат кај некого в џеб.

Извини, ама не беше јасен во прашањето што бараш.

Баш тоа што ми прати,линк од веста дека се поскапува РД такса, од некој медиум, телевизија,весник и сл

МТВ некогаш беше телевизија, се снимаа серии и интересни емисии додека денес е пропадната и во зијад кој знае до каде.
Само Македонско Радио -Радио 2 е ОК од се тоа.

Ќе си ја плаќаме и ќе си молчиме без разлика која влада е .Нема опција за бојкотирање УЈП ја наплаќа ако не ја платиме од трансканциона смета ќе извлечат кеш.Прашањето кое треба да се постави е зашто МРТВ зема пари од буџет и пак не ја бива и зашто МРТВ не си најде алтернативно финансирање а не само преку таксата.

Што им фали на филмовите од 60тите?
Ионака тешко се наоѓаат по нет.
Go go MRTV!

Изгледа, зашто ми е голем, неможеш од еднаш да го фатиш
Не баце, ако ти голем лесно ќе се фаќаше, а ќе ти го држам толку колку што ти си во штаб, мислам дека така ми напиша.
Назад на темата
МТВ иако ја празнат и дерат кој како ќе стигне последните 10 години, сеуште има доста солидна технологија,малку застарена до душа.
Тоа што нема е кадар, сите избегаа ради партизацијата на истата.
Иначе мене ако ме прашува некој, секој денар даден за услуга која не се даве е измама.

Да е нешто посебно телевизијава ајде нека крадат али воа е срање во црно бело, срамота :(

Не заебавјте Ник Слотер кај ќе го глеаме ако не на МРТВ. Треба уште да ја покачат пошто на народов што и да му ставиш ќе си ќути и ќе си плати.
И да баш ме интересира дали наплаќаат и во Чаир, Тетово, Кондово итн итн

Не заебавјте Ник Слотер кај ќе го глеаме ако не на МРТВ. Треба уште да ја покачат пошто на народов што и да му ставиш ќе си ќути и ќе си плати.
И да баш ме интересира дали наплаќаат и во Чаир, Тетово, Кондово итн итн
Ексклузивно и премиерно за прв пат.

МТВ најмногу го украде народот кога на сметката за струја се плаќаше плус 300 денари за радиодифузна такса

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom