Stand-Up настани

• Креатор на темата Креатор на темата Паган-др
  • Време на започнување Време на започнување
Јас не знам како може некој да се смее на Марјан Ѓоргиевски?До толку ли народот во Македонија е неук и прост?Поретардирани, побезврска, поидиотски скечеви и смешки не сум видел и чул во животот, а имав чест да ги чујам од Марјанчо.Таму има се освен нешто смешно.После 50 секунди јас ги исклучив клиповите.И сега да одам и да дадам пари да го гледам?:tapp: Изгледа мнозинството овдека нема претстава како изгледа едно stand up show .Игор Џамбазов, Сашко беа мачја кашчица за овие од Србија , иако и тие не беа нешто нај , нај.

дааа неук е народот и прост само ти си паметен !! тие 100 000 вјус по видео што му се се ретардирани луѓе се тоа остави ги ти нив ти си премногу интелегентен за да се замараш со тоа -.- брееј што хејтери ќе бевте бе еден ќе се истакне малце и одма серете го сите плукајте го

Јас не знам како може некој да се смее на Марјан Ѓоргиевски?До толку ли народот во Македонија е неук и прост?Поретардирани, побезврска, поидиотски скечеви и смешки не сум видел и чул во животот, а имав чест да ги чујам од Марјанчо.Таму има се освен нешто смешно.После 50 секунди јас ги исклучив клиповите.И сега да одам и да дадам пари да го гледам?:tapp: Изгледа мнозинството овдека нема претстава како изгледа едно stand up show .Игор Џамбазов, Сашко беа мачја кашчица за овие од Србија , иако и тие не беа нешто нај , нај.

Оди смеј се на ЈуТјуб на американците, никој не те тера со сила да ги слушаш и Тони, и Игор, и србите.

дааа неук е народот и прост само ти си паметен !! тие 100 000 вјус по видео што му се се ретардирани луѓе се тоа остави ги ти нив ти си премногу интелегентен за да се замараш со тоа -.- брееј што хејтери ќе бевте бе еден ќе се истакне малце и одма серете го сите плукајте го
Па, и јас кликнав да го гледам, па значи ли дека ми се допаѓа?Најголем дел од тие вјус се баш од типови како мене, што кликнале да видат што има на клипот, а не дека биле воодушевени.Еве го гледавме со другари и никој не се насмеа.Сите дојдовме до заклучок дека е жива глупост.Што е добро во тие клипови жити се?Тоа што кажува некои проѕирни, идиотски битолски муабети ?Кај мене во маало ги правеа истите тие муабети и пред тој да се појавеше.Погледај stand up шоуа од светски калибар, па ќе ти биде јасно за што зборувам.Станд ап шоу ли е да излегува Игор Џамбазов и да ти кажува вицеви?Тоа го можам и јас.Овој Марјанчо не ме смее, ме прави идиот.

Гледај како прават вистинските мајстори:

Овој клип да го преведеш на сите јазици пак би бил смешен.

И Слаткар има 100 000 кликови по видео, па дали тоа значи дека треба и ти да го слушаш !?
Или еве ти друга споредба и Џастин Бибер има преку 3 000 000 кликови, дали и него може го слушаш само зошто има толку многу кликови !?

Постои една работа што се вика сопствено мислење, доколку го немаш тогаш по битни ќе ти се тие 100 000. ;)

Дечко ајде Маријанчо и мене не ме бендисува сепак е почетник, и можеби ќе се поправи понатаму, ама за Сашко и Тони да збориш треба да се преипиташ, Сашко е докажан мајстор цела естрада признава, немора ти и твоите другари да потврдите.И да мене ми е смешно некој да кажува на наш јазик за наши животни ситуации а не за дебилните американски случувања.

Секогаш туѓото е поубаво од нашето јас не видов во што се подобри Србите од Игор ама ај, а што се однесува до Маријан него го бутна Борис зш више нема еднооки сега нека оди он по нет :)

Секогаш туѓото е поубаво од нашето јас не видов во што се подобри Србите од Игор ама ај, а што се однесува до Маријан него го бутна Борис зш више нема еднооки сега нека оди он по нет :)
Србите врска немаа, нашиве се сто пати подобри

Дали то шо че ја научам цела вицотека на памет ме прај стенд-ап комичар ?

Дали то шо че ја научам цела вицотека на памет ме прај стенд-ап комичар ?
Шо знам... можи да можи... не..
Ако имаш некоја кисела фаца ..... одма престанувам да те глеам на јутубе...

Никој не е подобар од Игор он хис деј,а камо ли глупи врби АМА ако по некоја случајност отидам на оваа превара од 30 мин се на се и АКО Игор пак почне да кажува виц,жими се ќе фрлам по него со што ми дојде при рака.

Што ви е бе?! Хејтеришта! Се што е македонско да се плукало! Кога ќе отворите клип што го гледале 10.000 луѓе мора да се смеете, не дека е смешно, туку дека личноста на соседниот компјутер се смее, па да не испаднеш глуп, смеј се и ти.
Фаца како нинтендо, па тоа ако не е смешно, вие сте смешни.
Што уште имам да ви кажам, али ај... До другите, се гледаме у 69.
beneamata has left the building...

Што ви е бе?! Хејтеришта! Се што е македонско да се плукало! Кога ќе отворите клип што го гледале 10.000 луѓе мора да се смеете, не дека е смешно, туку дека личноста на соседниот компјутер се смее, па да не испаднеш глуп, смеј се и ти.
Фаца како нинтендо, па тоа ако не е смешно, вие сте смешни.
Што уште имам да ви кажам, али ај... До другите, се гледаме у 69.
beneamata has left the building...

Уат !? Ова е иронија така !?

Според тебе, а и некои други, треба нешто да поддржуваме само затоа што е македонско, без разлика дали ни се допаѓа или не !?

Тогаш немој да ми кажеш дека не ти се допаѓа песнава:

Има и преку 500 000 кликови, значи мора да е добра.

пс. и песнава на горенаведенава е посмешна од клиповите на Марјанчо :)

Бонус:

Оваа има помалку кликови, оти само делот со прта-прта-прта-прта е смешен, ама мора да ти се допадне .. наше е ... скоро 100 000 го гледале. ;)

Е јас си купив карта.

haterafrican.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom