Stand-Up настани

• Креатор на темата Креатор на темата Паган-др
  • Време на започнување Време на започнување
И Слаткар има 100 000 кликови по видео, па дали тоа значи дека треба и ти да го слушаш !?
Или еве ти друга споредба и Џастин Бибер има преку 3 000 000 кликови, дали и него може го слушаш само зошто има толку многу кликови !?

Постои една работа што се вика сопствено мислење, доколку го немаш тогаш по битни ќе ти се тие 100 000. ;)
затоа имаш лајкови и дислакови бе друже кај џастин бибер имаш 70% дислајкови 30% лајкови кај маријанчо имаш 90% лајкови 10% дислајкови .... значи им се свиѓа на луѓето тоа е тоа .... јас не ти реков ти да го гледаш ама да викаш дека се сите ретардирани што го гледаат е многу многу не-океј ... може да не ти се свиѓа ама нема потреба да го сереш пошто на 90% од луѓето им се свиѓа
--- надополнето: Nov 6, 2011 2:19 PM ---
Па, и јас кликнав да го гледам, па значи ли дека ми се допаѓа?Најголем дел од тие вјус се баш од типови како мене, што кликнале да видат што има на клипот, а не дека биле воодушевени.Еве го гледавме со другари и никој не се насмеа.Сите дојдовме до заклучок дека е жива глупост.Што е добро во тие клипови жити се?Тоа што кажува некои проѕирни, идиотски битолски муабети ?Кај мене во маало ги правеа истите тие муабети и пред тој да се појавеше.Погледај stand up шоуа од светски калибар, па ќе ти биде јасно за што зборувам.Станд ап шоу ли е да излегува Игор Џамбазов и да ти кажува вицеви?Тоа го можам и јас.Овој Марјанчо не ме смее, ме прави идиот.

Гледај како прават вистинските мајстори:

Овој клип да го преведеш на сите јазици пак би бил смешен.

не реков ја дека е господ бог на стендап комедијата он .... ама интересен ми е да го гледам вака забавен ми е смешен ми е на смешен начин прикажува работи од секојдневниот живот и тоа е тоа а на луѓето им се свиѓа на повекето барем (по лајкови на 90% од лугето ) и сега ти да кажуваш дека е идијот и дека сите што го гледаат се идијоти е многу не-океј .. можеш да кажеш дека не ти се свиѓа океј ама на 90% од луѓето што го гледале им се свиѓа па сега ајде 90% сите се глупи идиоти ретардирани само ти си паметен и тоа не чини нели ?

Знам јас шо е проблемот кај вас хејтерите, премногу очекувате (во случајов со комичариве), мислите дека ако кажи некоја смешка и од смеење, онака ЗВЕРСКО СМЕЕЊЕ!
Да почните да се акате од земја , да не знајте шо да напрајте...
Супер си е дечкото само нека продолжи така ќе го биде...

w93pu.gif

Добро бе, секогаш ли мора да се задоволуваме со "Па ок за наши простори добро е" секогаш ли? Што ми е мене гајле дали е за наши простори, ако решил да се докажува во тоа што го почнал не планирам да се задоволам со изговор дека е ок и дека нема подобро или е тука некаде со некои останати. У која вукојебина живеам јас па што морам секогаш да се вадам на тој изговор? Не очекувам да е ок за наши простори, или нека Е нешто или нека се повлече. Мене ми е Марјан дебилен и воопшто не сфаќам како може да им биде интересен на некои луѓе. И одвратен ми е, не дека е наш, крај краева и Сашко е наш па е одличен. И многу ми е гајле дали е Марјан почетник или не е, и тоа не е изговор зашто не го бива.

затоа имаш лајкови и дислакови бе друже кај џастин бибер имаш 70% дислајкови 30% лајкови кај маријанчо имаш 90% лајкови 10% дислајкови .... значи им се свиѓа на луѓето тоа е тоа .... јас не ти реков ти да го гледаш ама да викаш дека се сите ретардирани што го гледаат е многу многу не-океј ... може да не ти се свиѓа ама нема потреба да го сереш пошто на 90% од луѓето им се свиѓа

Кај сум рекол јас дека се ретардирани тие што го гледаат !?

Изгледа и ти не го разбираш концептот на сопствено мислење. Дури и на 6, 999 999 да им се свиѓа и да се газат од смеење, ако мене не ми се свиѓа, ќе си држам до своето. Не се претопувам во толпата, само затоа што толпата мисли поинаку. Скраја да е.

Плус, тоа што го викаш ти „90% од луѓето им се свиѓа што го гледале“, да не го претера малце !? Мислиш сите што го гледале кликале „лајк“ или „дислајк“ !? И дали е тоа мерило за одреден квалитет !?

Добро бе, секогаш ли мора да се задоволуваме со "Па ок за наши простори добро е" секогаш ли? Што ми е мене гајле дали е за наши простори, ако решил да се докажува во тоа што го почнал не планирам да се задоволам со изговор дека е ок и дека нема подобро или е тука некаде со некои останати. У која вукојебина живеам јас па што морам секогаш да се вадам на тој изговор? Не очекувам да е ок за наши простори, или нека Е нешто или нека се повлече. Мене ми е Марјан дебилен и воопшто не сфаќам како може да им биде интересен на некои луѓе. И одвратен ми е, не дека е наш, крај краева и Сашко е наш па е одличен. И многу ми е гајле дали е Марјан почетник или не е, и тоа не е изговор зашто не го бива.

точно тоа не е изговор за наши стандарди тоа најмногу го мразам не е он кола па за наш стандарт да е добар или лош . или е смешен или не е ... по лајковите 90% од луѓето им е смешен тебе може да не ти е смешен океј тоа е сепак индивидуално ама да викаш дека се дебили сите што му се смееле е тоа е веке не-океј .. мене ми беше интересен и ја аутоматски сум дебил ? фала :D :D

Ајдете ве молам не се потсмевајте, хуморот на Марјан никако не е работа за смеење! ;)

точно тоа не е изговор за наши стандарди тоа најмногу го мразам не е он кола па за наш стандарт да е добар или лош . или е смешен или не е ... по лајковите 90% од луѓето им е смешен тебе може да не ти е смешен океј тоа е сепак индивидуално ама да викаш дека се дебили сите што му се смееле е тоа е веке не-океј .. мене ми беше интересен и ја аутоматски сум дебил ? фала :D :D
Па ако мислиш дека си дебил ок тогаш, јас никаде не реков дека си или дека е било кој друг. Реков дека он е дебилен. А тоа што им е смешен на 90% ич не е некакво објаснување или признание. Секогаш ќе има такви што ќе им биде смешен, а ќе има и такви на кои нема да им биде. Марјан е машина за задоволување на масата (рајата) која е многубројна (исто како што се такви и Слаткар, Зен, Јован Јованов, и тие од таа багра).

Абе џабе се расправате секој си има своја смисла за хумор.
И да можеби не е стенд ап она на Игор од лани, ама оди ти да те видам 10 минути зборувај нешто ко задња будала, држи ја цела публика у неизвесност и на крај пак сите да се утепаат од смеење.
Инаку сакав да одам, ама шворц останав, кладилницава не ме посака викендов, така да ништо од бизнисот.

Се испокаравте за кој е подобар комичар. Еве мене комедијата на игор ми е страшно глупа и досадна ( и јадел гомна на моника белучи... ). Ама ете на некои им е интересна.
Мене Маријан на некои видеа ми е смешен ама више досаден почна да станува .
Сите други што настапуваат ми се смешни.

Ај едно прашање. Ке има ли старосна граница за влез ??

Се испокаравте за кој е подобар комичар. Еве мене комедијата на игор ми е страшно глупа и досадна ( и јадел гомна на моника белучи... ). Ама ете на некои им е интересна.
Мене Маријан на некои видеа ми е смешен ама више досаден почна да станува .
Сите други што настапуваат ми се смешни.

Ај едно прашање. Ке има ли старосна граница за влез ??
не бре каква старосна граница ... инаку ми кажаа дека немало веке карти у југотон ама на другите места ваљда има

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom