Со хемија ли се постигнува ова ==>

• Креатор на темата Креатор на темата OrTacE
  • Време на започнување Време на започнување

OrTacE

мангуп
Член од
28 мај 2006
Мислења
628
Поени од реакции
5
Хемијата ли го прави ова, или човеков има долго време тренирано за да ја постигне оваа мускулатура?
eroticestifotki056wa.jpg

Recisi tesko ova so vezbanje,hemija e milijarda posto

uste malku mu treba i ke bide kako mene hehehheheh:):):):)

da da Hemija :)

p.s Jas 3 moze da nosam :)

абе за носење не носам јас на рамо, ке земам количка и ке натоварам појке не 3:pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

I jas nosam 3. dve na ramenja i edna na k*r. Inaku takva muskulatura moze da se dostgne i prirodno samo treba mnogu vezbanje i pravilna i skapa ishrana. Inaku ne mora da znaci deka mora da zimas steroidi ima i drugi preparati na prirodna baza (napraveni u labaratorija :icon_eek:). A inaku ne ni pomisluvajte da zemate steroidi. ke vi gi ostetat bubrezite,ke vi porasnat cicki i ke vi ispadnat brunki na gazot.:ne:

Не ми се гледа нешто многу голем овај, можи да си побараш слики од Ronnie Coleman да виш шо се дешава. Иначе треба едно 3-4 години минимум вежбање секој ден без исклучок со правилна исхрана. И нека не ве залажват многу сликите оти максимум 5-6 дена во годината, обично ко има натпревар, имат ваква дефиниција билдерите, иначе имат едно 30 кила поќе.

П.С. Темата мене како за мајтап ми се чини, ама нема врска секако се отворе муабето.

Hehehe...ovoj staga zabi od so mu tezat zenskite.Se iskilavi covekot:je: :je: :je:

Хемија !!! Дефинитивно имат земано типов нешо или пак вежбат 10 години едно од овие две ќе да е

Не е овој толку голем бе,не се палете

jas ne znam sto ste se fatile za nego... ama mene pogled poise mi ide nakaj zenskine...

rc202.jpg

Е овој е голем

mene ne mi e niso posebno tipov...gi ima uste pogolemi i poizbildani..ama imam slusnato deka samo 3-4 dena pred natprevarite im pravat neso..neznam kako se vika...i im ja isceduvaat vodata od teloto,za da im se poznavaat muskulite,mnogu bilo gadno,niso ne mozele da pravat tie denovi samo da lezat u krevet i da menjaat programi...mene iskreno mi se gadni,ama sepak ovoj ne e niso posebno!

e sto ako e golem ako mu zemat primerok od krvta samo stereoidi ke najdat

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom