Милицајски :))

• Креатор на темата Креатор на темата Mad Maxx
  • Време на започнување Време на започнување
Се раѓа дете,ѓи отвара очите и и вика на мајка си:дај ми лап топ да видам што има по светот!Запрепастена оваа вика на докторот ај ве молам отстранете му го пола мозок че ми праи проблеми со волку памет...отвара очи детето и вика :дајте ми калкулатор да пресметам нешто!Мајката вика отстранете му го докторе целиот мозок стварно неможам да се справам волку мал а толку паметен.Отвара очи малиот и вика:Ај ако може личните карти!:icon_bigg

Иде едно дете кај цајкан и му вика Чичко полицаец едно дете ме тепаше со карате! Тргаат детето и цајканот и го наоѓаат и цајканов му вика Мочко еден давај тоа каратето ваму!!!

Разговараат двајца џандари:
- Мене не мм е јасно што се тоа негативни броеви.
- Ај овака ќе ти објаснам: ги знаеш оние автобусите што идеме на работа?
- Да
- Епа вака се возат внатре тројца па на следната станица искачаат од автобусот петорица ме пратиш до тука?
- Да
- Епа на наредната станица треба да влезат двајца за автобусот да биде празен
:pos: :pos: :pos

Ova e ziva vistina ...
Vo osnovno na eden moj skolski mu stavija kec po hemija i vecerta otide da gi mava dzamovite na kabinetot i skril dva dzaama i nekoj prijavil i go odnesoa vo policija ... Mu rekle :
- Decko sega 2 dzama po 500 den. = 2 500 den. :pos2:

Еднаш се собрале група селани и си викаат - “Ај ќе се напавиме поглупи од џандари и ќе изградиме мост преку автопатот.’’ И го изградиле. по неколку минути еве ти ги џандарите со трски се качуваат на мостот да ловат риба

Полицаец прашува свој колега:
- Ај да те видам колку си паметен: по вода плива, бранови не прави, по шума оди, лисја не дига. Што е тоа?
А овој, како од пушка, му одговара:

- ГАТАНКА!

Полицаец влегува во бурекџилница но пред него имало двајца. И тогаш некое дете истрчало во бурекџилницата и рекло "Четврт со месо". А полицаецот "Трет со урда"

~Се случило самоубивство блиску до куќата на некој полицаец. Го прашуваат полицаецот да го опише самоубиецот. А тој рекол "Беше сериски самоубиец".

~Двајца полицајци гледале фудбал на телевизија. И едниот му вика на другиот : ееееее ... да не беше Никола Тесла сега фудбал ке гледавме во темница!

~Зошто полицајците кога одат во пустина, си носат врата од кола?
- За кога ќе им биде жешко да си го отворат прозор.

Милицаец раскажува како имал проблеми со лифтот во зградата:
-си доаѓам синојќа од работа околу 23 часот, влегувам во лифтот и читам „само за пет лица„ . Еба ти среќата цела ноќ сум чекал уште четворица да си одам дома.

незнам дали го има овој

се возат 2 МИЛИцајци на мотор и тој одзади вика
-ногу ти буче ауспухо
-нишо не те слушам
-ногу ти буче ауспухо
-нишо не те слушам
-абе ногу ти буче ауспухо
-абе нишо не те слушам,ногу ми буче ауспухо:pos2: :pos2: :pos2:

Едно дете пушит цигара и го гледат полицаецов и му викат
-Абе знајш ти дека од пушење животов двојно ти се намаљвит?Колку години имаш?
-9 чичко...
-Е да не пушеше сега ке имаше 18...

Колку вица имат за полицајци?
-еден, седел полицајец и мислел. Другото све е вистина...

milicija

koja e neostvarenata zelba na zandarite
- da imaat svoja privatna raskrsnica,:pos2::pos2:

a zosto peckata ja klavaat na sredina od sobata
-- si mislat deka imaat centralno greene heheheheh:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom