Милицајски :))

• Креатор на темата Креатор на темата Mad Maxx
  • Време на започнување Време на започнување
...mochaat crnci na sid i doaga "druze policija" i im vika:
-STO PRAITE BE TUKA AA???
...crncive mu odgovarat:
-EVE "DRUZE POLICIJA" SNIMAME FILM!!!
...a cajkanov naljuteno im vika:
-AJ,SOBIRAJTE TOA KABLITE I DA VE NEMA OD TUKA!!!

dzandar zapira eden covek mu proveruva dokumenti i go prasuva:
-od kade doagas
-od parastos
-parastos?toa bese na tretiot krak? e more si e more!(ova e inace od k-15)

Како џандар сади компири?
Ја носи вреќата на нива, ја истура и вика: Во името на законот...растурајте се !!!

Оди џандар на работа. Ама еден чорап црн, еден бел. И го вика командиро и му вели Абе дај шо е ова на шо личи? Дај оди дома и смени ги чорапите и гледај да се иста боја. А овај... Џабе командире и дома имам еден бел и еден црн...

Shto se cajkani na scena?
Plavi orkestar.

Ide cajkan po ulica so kondom na glavata, go zastanuva nekoj covek i mu vika: Abe sho si stail kondom na glaata? Cajkanot mu vika: Pa, valjda sum i ja nekoj kurac u gradov.

Ovoj vic od mala go znam.
Si igralo edno dete so kal. I si praelo figuri od kal. Koj kako ke pomine mu vikal: Abe sho prais? Detevo vikalo: Tebe te praam! I taka na sekoj mu vikalo detevo, i go prijavile u policija. Doagja cajkan i mu vika: Abe sho prais? Detevo: Nisho be si igram. Cajkanot iznerviran mu vika: Abe zasto na site im vikas "tebe te praam" a mene mi vikas " si igram". Detevo mu vika: Deka neam tolku kal da te napraam tebe! Buahahhaha

Ide cajkan pred trlo i mu vika na deteto: Ako pogodam sho si ke mi dades edna ofca. I detevo vika: aj vazi! I cajkanov mu vika: Ofcar si! Detevo vika: E da ofcar sum, aj zemi si edna ofca. Cajkanov zima od trloto edna ofca, i detevo mu vika: A ja ako pogodam sho si da mi ja vratis ofcata. Cajkanov mu vika: Epa aj. Detevo vika: Cajkan si! Cajkanov se misli i mu vika: A od kaj pogodi? Detevo mu vika: Epa od site ofci, ti go zema sharplaninecot.

Ide dete po ulica i glea dvajca cajkani, i pocnuva da gi zafrkava: Abe vie dvajca idete na rabota deka edniot znae da cita a drugiot znae da pisuva. I cajkanite se iznervirale, i edniot mu vika na detevo: Daj licna karta! Detevo vadi, i edniot cajkan mu vika na drugiot: Kolega pisi!

Влегува човек во полициска станица и уште од врата почнал да се дере-Вие цајканите колку сте глупи,врска немате од животот!!! Цајканиве го смируваат тука,му викаат дека не е така,а овој си продолжува-Што бе не е така!?!?Да се кладиме дека ако ви поставам некое прашање вие нема да го знаете.Се согласиле,се собрале сите цајкани и почнал човекот:
-Што е тоа мало,црвено,расте на дрво и има семка?
Се мислат,се мислат цајканиве ама не им текнува.
-Цреша бе,ви реков дека сте глупи.
Цајканиве реакција:
-Еееееејјјјј да бееее црешааааа......Дај бе постави уште некое прашање,ќе видиш дека ќе го знаеме.
-Што се тоа две мали,црвени,растат на дрво и имаат семки?
Се мислат,се мислат цајканите ама не им текнува.
-Две цреши бе глупи едни.
-Лееееллееееее да бееееее,две црешииии.Ај постави уште едно,некое полесно,гарант ќе го знаеме.
-Ајде кога сте запнале.Кое животно ја влече воловската кола?
Се мислат цајканиве,не им текнува.Одеднаш од позади еден цајкан,по малце срамежливо крева рака и вика:
-Да прашам јас-да не се три цреши???

13 цајкани одат на испит на факултет. Седнуваат еден позади друг, како на факултет. Влегува професорот и им задава една многу тешка задача. Треба да напишат една марка на кола. Првиот цајкан веднаш запишува 'Јагуар'. Вториот се мисли, и се мисли и пробува да види и да препише од првиот свој колега. И место да прочита 'Јагуар', тој прочитал 'Јануар', и си напишал целиот среќен 'Фебруар'.
Третиот по примерот на вториот, си напишал 'Март', четвртиот 'Април'……..итн се до 12-тиот цајкан, а кој си напишал 'Декември'. 13-тиот мислел , мислел, мислел нема веќе месеци, и на крај му текнало и си напишало- 'Среќна Нова Година'.

epa vaka...
si bile majka i kerka koi si ziveele nadvor od grad (t.e. u selo) i dosol denot koga kerkata trebala da ide u skolo (koe bilo vo gradot)...i pred da se kaci malata u bus, majka i rekla...kerko SE sto ne ti e jasno..SE sto ke te interesira i itn, prasaj gi milicajcite oni se NAJPAMETNI, NAJFINI i SE ke ti objasnat...i kerkava rekla dobro mamo...posle nekoe vreme, malava dobila prva menstruacija i tece krv, sprica nasekade i ovaa trca do prviot milicaec za da go prasa sto i se slucuva...go naoga i mu se obraka...cicko milicaec majka mi mi rece deka vie ste najpametni, vo SE se razbirate pa moze li da mi kazete sto e ova sto mi tece krv???milicaecov rekol, epa mala ti da se sobleces za da mozam da vidam sto e problemot...malava go napravila toa i milicaecov gledal li gledal i i kazal na malata...EPA DEVOJKO KOLKU STO SE RAZBIRAM JAS OD MEDICINA tebe TI GO ISEKLE K...T!!! :)

sega nov...:)

si bil nekoj coek sto ziveel u selo (koj vozel FIKjO) a rabotel u gradot i pred da trgne na rabota zena mu mu rekla...mazu posle rabota ODMA doma...ke imame semeen rucek i nesakam da kasnis...mazot se soglasil...koga zavrsil so rabota trgnal nakaj doma ama FIKjOTO mu se rasipalo...:( pocnal da stopira i mu zastanal nekoj mladic so BMW i stariov fino go zamolil i mu objasnil deka doma ima semeen rucek i mora da stigne doma na vreme zs zena mu ke go utepala...i mladicov se soglasil da go shlepa...pred da trgnat stariov mu rekol na mladicot, koga i da svirnel so svirkata deka trebal da namali ili zastane...i trgnale i vozele 20-30km/h i mladicov ubrzal malku i ovoj svirnal...pak istoto, ubrzal i stariov svirel...i na mladicot mu doslo preku glava...ne ide BMW kako BME da go vozi sporo...natepal gas..ovoj svirel od pozadi a mladicov nemal namera da uspori...krenal 120, stariov svirel...pa krenal 150 fikjoto letalo od pozadi....shetalo celoto...ama stariot ne prestanuval so svirkata...gi videl milicaec i sirotiot padnal vo koma...go odnele pravo vo bolnica i posle nekoje vreme se osvestil i doktorite go prasale sto se slucilo...toj zacudeno im odgovoril...vidov FIKjO da vozi 150 km/h...i doktorive eeee...a uste pocudno...MU SVIRESE NA BMW-to DA SE TRGNE ZA DA GO POMINE!!! :)

epa tolku...

Се шетаат двајца цајкани,едниот наоѓа огледало.Го гледа едно време и вика-Абе познат ми е овој.......Го зема другиот огледалото,гледа,гледа и вика-Абе и мене ми е познат,ај ќе го земам дома да испитам.Го ставил во џеб и го однесол дома.Ги оставил панталоните,прочепкала ќерката низ џебови и го нашла огледалото.Гледала едно време и почнала да вика-Мамоооооо,тато има швалерка,гледааајјј.Земала мајката,погледнала и рекла-Абе оваа многу грда бе....

Се шетаат двајца полицајци и здогледуваат поп. Го земале во раце, го качиле на некоја кула и го фрлиле..
Попот паднал и починал на лице место. Тогаш едниот полицаец му вели на другиот:
- Ти реков дека не е бетмен.

...dvajca kolegi idat u javna kuka i tropaat na vrata,od tamu im otvara izbacivachot i gi prashue sto sakaat...
---abe nie sakame da bucneme neshto ama slabo stoime so pari...kolku koshta???
...izbacivachot gi prashue kolku imaat pari
---pa imame edno 20 EURA se na se...
...za tie pari moz da se ebete u gz...aj magla od tuka !!!...
...posle pola saat se vrakaat dvajcava i pak tropaat na vratata i izlaga izbacivachot i naljuten im vika :STO SAKATE BE SEA VIE DVAJCATA???
...ABE NIE ZAVRSHIVME RABOTA KAJ TREBA DA SE PLATI???...:tv:

ovaa se slucilo navistina
stojat dvajca policajci pokraj sendvicara beep beep vo nedela
i edniot mu vika
-abe sea kaj ke jademe gledas li deka i ver ver zatvoreno:pos2::pos2:

bilo nekoe dete i samo sto se rodilo mu veli na ginekologot
-Dajte mi kompjuter treba da svrsam nekoja rabota.
i doktorov veli detevo e mnogu pametno mu vadime pola mozok.i mu izvadile
pak izleguva deteto:-Dajte mi digitron imam nesto za presmetuvanje.
doktorot:pak pametno mu vadime uste pola.
ileguva deteto i vika :Sto me gledate be ,vadite licni karti

se setale milicaj i plavusa na aerodrom i plavusava mu vika:
-more kolkavi se ova avionive. ama ne mi e jasno kako mozat da kidnapiraat olkavi avioni
i ovoj i veli:
-so si glupa mori! ne gi kidnapiraat ko ke se na zemja olkavi, tuko ko ke se na nebo - malecki:):):)

Како полицаец прави вино?
- И дава на кравата да јаде грозје, па после ја молзи!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom