Милицајски :))

• Креатор на темата Креатор на темата Mad Maxx
  • Време на започнување Време на започнување
Како полицаец прави вино?
- И дава на кравата да јаде грозје, па после ја молзи!

Eve edna vistinita slicka.

Tatkomi dojde so kombeto da ne zeme od dojran so drugarite beh i gi izval sedistata oti prettoa tovarel nesto.A imavme i camec crz kombeto zavrzano.i ne zapira policija i policaecot prasuva zosto sedame na zemjata i tato vika oti cameco pumpaame dodeka odiiime.i policaecot vika aaaaaa dobro.a vantre nemase mesto igla da frlas.
i posle toa kolku sme se smeale mozebi taka ne e smesno ama da go vides toa......

Gi sobira komandantot side dzandari i im vika deka mora na lugeto da im dokazat deka ne se glupi.prv cekor:ke se informirame so se desava-ke citame vesnici...mu dal dolznost na eden dzandar da mu nosi vesnik sekoj den.ama dzandarov go mrzelo sekoj den da ide do trafika pa u ponedelnik kupil vesnici za cela nedela i sekoj den mu daval po edna kopija na komandantot.
sledniot ponedelnik komandantot revoltirano vika:
Majku im ebam!!!Nie glupi?!Pa so da kazam za ovoj doktorov so cela nedela prai soobrakajka u ista bandera!!

четворујца цајкани флеват во кола и се карат кој да седе до прозорецот:toe:

Zosto policaec koga si legnuva do krevetot ima prazna casa i casa polna voda?
- Dodeka spie moze da mu se pripie voda, a moze i ne :)

Иде џандар по улица и гледа лушпа банана па си вика
-у пи*ку матер пак ќе се лизнам :pos:

Ide dzandar u motel i go prasue recepcionerot dali ima soba,ovoj mu vika deka se e zafateno ama deka ima edna dvokrevetna soba sto ja zel nekoj pop.I dzandarov ide kaj popot i go prasue dali moze da prespie.Popov mu kazue deka moze.Pred da si legnat se javue dzandarov na recepcija i im vika da go budat u sedum posto bil na rabota.Sabajle go budat i u brzanje ja oblekol na popot mantijata i se glea pred ogleadalo i vika: Znaci kolku e glup recepcionerov namesto mene popot go razbudil...

Zosto cajkanite koga odat vo market se navednuvat ?
- Za da vidat ko e poniska cena .

Pandurii glupi looool

13 цајкани одат на испит на факултет. Седнуваат еден позади друг, како на факултет. Влегува професорот и им задава една многу тешка задача. Треба да напишат една марка на кола. Првиот цајкан веднаш запишува 'Јагуар'. Вториот се мисли, и се мисли ('мислам значи постојам'), и пробува да види и да препише од првиот свој колега. И место да прочита 'Јагуар', тој прочитал 'Јануар', и си напишал целиот среќен 'Фебруар'.
Третиот по примерот на вториот, си напишал 'Март', четвртиот 'Април'……..итн се до 12-тиот цајкан, а кој си напишал 'Декември'. 13-тиот мислел , мислел, мислел ('мислам значи постојам'), нема веќе месеци, и на крај му текнало и си напишало- 'Среќна Нова Година'.

Полицаец на работа на стадион, за време на утакмица се туфка ли туфка, па на крај изнервиран станува и вика:
- Па добро бе мајку му стара, не може ли да ќутите и да навивате!!!

Одат двајца полицајли сабајле у патрола и наоѓаат мртов човек пред соборниот храм. Едниот одма вади пенкало и прави записник и вика.
- Денеска на ден 24.05 најдовме мртов човек пред....
и се врти на колегата и го прашува, колега како да пишам црква или соборен храм.
- Еј, незнам, ај фати да го пребациме пред колонијалов, тоа знам како се пишува!

Одат двјца полицајци во јавно ВЦ.
Влегува едниот.По петнаесет минути се враќа целиот воден.Го прашува другиот што направи.
Првиот му вика:Изгледа пак го фатив пендрекот.

Бил полицаец во продавница да купи телевизор. Но бил облечен во цивилно одело а не во полицајско, па и вели на продавачката. Колку ви е телевизорот ? А таа му рекла: Ти мора да си полицаец . Од каде ме препозна кога немам полициска облека? Прашал полицаецот. На тоа продавачката рекла : Па сто пати ме прашуваш за телевизорот а не гледаш дека е тоа радијатор

Како прајт полицаец ко ќе стапнит во вода?
-Гллуп
bj.gif

Ako policijata go predstavuva zakonot, sto se togas zenite-policajci?
....leleeee, ke me upuca edna clenka od forumov:zlo:

На стадион Полицаец на работа на стадион, за време на утакмица се туфка ли туфка, па на крај изнервиран станува и вика:
- Па добро бе мајку му стара, не може ли да ќутите и да навивате!!!

Можда, а можда и не... Зошто џандар навечер под креветот чува една полна чаша со вода и една празна?
- Можеби ќе биде жеден, а можеби нема.

Полицаец педер! Двајца дрво пијани седат на улица... По некое време здогледуваат некој полицаец како оди накај нив...
- Гиго, Гиго... ти гарантирам дека полицаецов што иде навака е педер!
- Зошто мислиш така?
- Гледај колку жени шетаат наоколу, а овој ќе видиш, баш нас ќе ни се закачи!

Си бил еден поп и се возел на велосипед и тогаш еден полицаец го прашал:
- Попе кај одиш?
- Еве со господ напред и со ѓаволот назад.
А полицаецот на тоа рекол:
- Аааа, значи тројца се возите, а? Еве ти казна!!!

Си бил некој полицаец инвалид. Си се возел со инвалидската количка и тогаш еден човек на шега му кажал:
- Еве ти пари да си купиш скапи патики. На ова полицаецот се навредил и му кажал на својот наредник за тоа, а командирот му рекол:
- Па што не му удри клоца?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom