Милицајски :))

• Креатор на темата Креатор на темата Mad Maxx
  • Време на започнување Време на започнување
Шета полицаец по улица и гледа едно дете со цигара во уста. Му ја зима цигарата и му вика знаеш ли дека пушењето ти го скратува животот за половина. Колку години имаш? Малиот вика 9. Е сеа да не пушеше ке имаше 18.

-Зошто полицаец носи панцир ?
-За кога оди во кафана да не го погоди некоја песна во срцето !!

Стојат двајца полицајци покрај автомобил, едниот ја запишува предната, а другиот задната табличка.

Чекаат автобус татко и две дечиња и еден полицаец автобусот го нема долго време и децата го прашуваат тато кај е автобусот таткото им одговара сега ке дојде да го исчистат малку по некое време децата пак го прашуваат таткото тато когаке дојде автобусот таткото одговара еве уште да го исфарбаат.
Полицаецот: Леле бе сеа ли најдоа да го фарбаат.

Здогледува полицаец поп како вози велосипед без раце го сопира и му вели Добар ден попе ! Зошто ти возиш без раце ајде сега да платиш казна од 50 евра!!
Попот: Синко не возам јас без раце, со мене Господ управува!!!
Полицаецот: Ааа значи вие двајца се возите, тогаш 100 евра казна!!

Паднал цајкан во шахта. Кога излегол си рекол :
"Добро што беше отворена инаку како ќе излезев"!!!

Биле двајца полицајци, се шетале по патот и виделе нешто кафено, арно ама темно било, овој викал тоа е гомно а другиот викал тоа е нешто слатко, и се карале долго време и одлучиле да идат и да пробаат што е тоа, кога отишле и кога пробале се увериле дека тоа се гомна и двајцата цајкани што го пробале гомното кажале: ЕЈ ОВА СТВАРНО ГОМНО ЌУТИ ШТО НЕ ГО ЗГАЗИВМЕ......

Си бил еден полицаец и сопрел едно фичо и возачот бил врзан а сувозачот не бил врзан и јадел бурек и цел умрсен од бурекот и цајканов му вика:
- Зашо не си врзан?
И сувозачов вика:
- А ти си врзан дома кога јадеш?

Pricaju dva policajca...
Prvi:
- "Znas li da svake tri minute u New Yorku jedna zena biva pregazena."
Drugi:
- "Uuuuuuuuuu, jebla majku jest izdrzljiva..."

Како полицаец прави вино?
- И дава на кравата да јаде грозје, па после ја молзи!

Pricaju dva policajca i kaze jedan ovome drugom
- "Umrla mi danas mama."
Kada mu zazvoni mobitel i on razgovara i prekinu kada odjednom:
- "Kako nesreca hoce na nesrecu. Evo sada me zvao rodjeni brat i kaze da je i njemu mama umrla."

Си одел еден полицаец по патот и видел едно девојче како плаче и го прашал што му е. Девојчето кажало дека го боли многу стомакот и дека му тече крв, а и тоа не знаело зошто му тече. Полицаецот се наведнал и видел од каде му тече крв и рекол: „ Дете не знам што е работава, ама јас колку што се разбирам од медицина на тебе ти е пресечен курот! “

Си бил еден цајкан и отишол во лебара да си купи леб. Цајканов ја прашува продавачката: - Со пари е лебот?
- Со пари е...
- А трошките со пари се?
- Не се.
- Тогаш изрони ми 2 леба!

Двајца полицајци на работа решават крстозбор:
- Зеленчук со три букви?
- Зелка!
- Не ја собира.
- Епа земи помала.

Слушнала некоја плавуша за киднапирање на авион и нашла некој цајкан па го запрашала:
- Не сфаќам како е можно овие толкави авиони, некој криминалец со една пушка да ги киднапира, а тие се тооолку големи...
На тоа цајканот одговорил:
- Абе глеај вака, размисли логички. Можеби сеа е голем авионот, ама кога ќе полета во облаците горе станува се помал и помал...

Вицот преги ми го кажаа...умрев од смеење

Се шета полицаец и здогледува еден човек и го прашува:Што правиш? Тој му одговара:Студирам логика !! Полицаецот се зачудил и го прашал:А што е тоа логика? На тоа човекот му вели:
-Ти дома имаш куче?
-Да - му одговара полицаецот
-Епа тогаш логички е штом имаш куче да ги сакаш животните.
-Да - одговара полицаецот
-Тогаш логички е штом ги сакаш животните-ги сакаш и луѓето.
-Да - повторно му одговара полицаецот
-Тогаш штом ги сакаш луѓето ги сакаш и жените.
-Да - му вели полицаецот
-Тогаш штом ги сакаш жените имаш односи со нив.
-Да - вели полицаецот
-Тогаш штом имаш односи со нив значи не си педер.
-Да - му одговорил полицаецот
-Епа тоа ти е логика...
Оди полицаецот во станицата и командирот ги прашал кој што работил денес и тој му рекол дека сретнал еден човек и му рекол што е тоа логика.Тогаш командирот го прашал да му каже што е логика и полицаецот го прашува:
-Шефе ти дома имаш куче?
-Не - му одговорил командирот
-Епа ништо тогаш шефе педер си !!

:pos::pos::pos:

Се Возеле полицајци во една полицајска кола .. и се карале кој да седи до Прозорецот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom