- Член од
- 29 јули 2005
- Мислења
- 2.973
- Поени од реакции
- 178
- Локација
- Riga
- Веб-сајт
- kajgana.com
Стариот мој ги продава картите (Б група каде што се нашиве 15-ти 17-ти и 19-ти), изгледа неможе да оди. За контакт по пп
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
парите невозможното го прават возможноЗначи картите само за нашата група се "распродадени" . За Белград има уште по 500 карти, ова невозможно е.
Ајде малку поинаку... Кој има карти за Ниш, нека ме контактира по ПП.
Разумна цена, која не вреѓа интелегенција.
А да собереме по 100 евра, да му платиме 200, да му ги земеме картите и да му ги начукаме у гз?Jas vcera mu se javiv na eden ,i stvarno mi ja navredi intelegencijata .Vaka veli -sakam da gi dam pobrzo zato 200 evra inaku 250 baram!! Abe vo Nis ke gi dat i za 10 evra oti site se prat pametni !!
To e ,luge so gi znajs ,so si gi vleckal segde i so si ucel kako da se snajdat sega ti se prat mangupi i baraat preku lebo pogaca!!Volci sme nie ke vlezime nekako a mozi na poluvreme ko ke gi otvorat vratite![]()
a be more ne mi kazvaj mene ,od EP Merano 1998 se vleckam po prvenstva i kako na bebinja po raganje ni klavaja plasticni belegzii pa pak bez karti vlegvavme!!A za na poluvreme najsigurno e !!Kade be so otvaranjevo vrati na poluvreme? Ipak e ova evropsko prvenstvo, ne e makedonska liga. Ima nekoj standardi koi ne smeat da se prekrshuvaat![]()
a be more ne mi kazvaj mene ,od EP Merano 1998 se vleckam po prvenstva i kako na bebinja po raganje ni klavaja plasticni belegzii pa pak bez karti vlegvavme!!A za na poluvreme najsigurno e !!![]()