Карти за Ниш

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
Стариот мој ги продава картите (Б група каде што се нашиве 15-ти 17-ти и 19-ти), изгледа неможе да оди. За контакт по пп

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.001
Поени од реакции
12.601
Значи картите само за нашата група се "распродадени" . За Белград има уште по 500 карти, ова невозможно е.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.211
Поени од реакции
34.456
Ајде малку поинаку... Кој има карти за Ниш, нека ме контактира по ПП.
Разумна цена, која не вреѓа интелегенција.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Ајде малку поинаку... Кој има карти за Ниш, нека ме контактира по ПП.
Разумна цена, која не вреѓа интелегенција.
Ако сакаш другар,да најдеш карти по стандардна цена,немој да се трудиш бадијала.Пробував и јас да ги најдам стандардно,каде цената беше само 10 евра,али тешкооо :eek: од 90 евра подоле карти неможеш да најдеш моментално,како што ги купив јас 90 евра три блок карти.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.211
Поени од реакции
34.456
Не се трудам, ако има нешто по пристојна цена (не реков по стандардна) - тогаш ќе купам :)

Член од
21 септември 2011
Мислења
359
Поени од реакции
640
Jas vcera mu se javiv na eden ,i stvarno mi ja navredi intelegencijata .Vaka veli -sakam da gi dam pobrzo zato 200 evra inaku 250 baram!! Abe vo Nis ke gi dat i za 10 evra oti site se prat pametni !!

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.211
Поени од реакции
34.456
Jas vcera mu se javiv na eden ,i stvarno mi ja navredi intelegencijata .Vaka veli -sakam da gi dam pobrzo zato 200 evra inaku 250 baram!! Abe vo Nis ke gi dat i za 10 evra oti site se prat pametni !!
А да собереме по 100 евра, да му платиме 200, да му ги земеме картите и да му ги начукаме у гз?
Сигурно ќе биде подобар секс од тој што сака тебе да ти го приреди :)

За 200 евра има да се убиеш од јадење и пиење за сите натпревари со своите пријатели, додека гледате ЕП на телевизија. Ова е тоа за кое зборев. Јас сфаќам дека две недели пред ЕП картите се поскапи поради препродавачите, но не сум ретард за да дадам (пола или цела) плата за да гледам еден натпревар. За тие пари, подобро ќе гледам некој натпревар од завршницата, се надевам - со нашата репрезентација :)

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Овие го претераа.....
Матер да му ебам на сите ДИЛЕРИ....
Исаф да се немало....па не сме Германци,луѓето со тие пари цел месец врват.....
Карти од 2000 динари(некаде околу 20 евра)..:tapp:1 евро е 100 динари....вакви карти шиткаат мангупите...
И тоа за најгорните редови....:eek:
И сеа тие ги шиткаат за 80 евра(толку беше во Битола овие дена карта од 666 динари)...
И тоа од познати луѓе,замисли колку пари ќе побараат ако не те знаат...
Многу филмој гледање не чини,шо ќе беше бе алчни луѓе,по,по,по..:mad:
Да прајш ќар над луѓе шо ги знајш и ги гледаш секој ден...ццц..
Ај разбирам,10-20 евра разлика ама пак 400-500% повисока сума...е па ебете си матер....:facepalm:
Со 200-300 евра има тури за пакет влезници+пат+смештај за дерби во Италија,или меч на Барселона во Шпанија....
Разбирам шо скокнаа цените,ама некои луѓе изгледа забораваат кај живеат:facepalm:

Член од
21 септември 2011
Мислења
359
Поени од реакции
640
To e ,luge so gi znajs ,so si gi vleckal segde i so si ucel kako da se snajdat sega ti se prat mangupi i baraat preku lebo pogaca!!Volci sme nie ke vlezime nekako a mozi na poluvreme ko ke gi otvorat vratite;)

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Се има ли некој јавено во агенцијата што е во Спорт, Цонка Туризам?

Член од
19 август 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.811
To e ,luge so gi znajs ,so si gi vleckal segde i so si ucel kako da se snajdat sega ti se prat mangupi i baraat preku lebo pogaca!!Volci sme nie ke vlezime nekako a mozi na poluvreme ko ke gi otvorat vratite;)
Kade be so otvaranjevo vrati na poluvreme? Ipak e ova evropsko prvenstvo, ne e makedonska liga. Ima nekoj standardi koi ne smeat da se prekrshuvaat;)

Член од
21 септември 2011
Мислења
359
Поени од реакции
640
Kade be so otvaranjevo vrati na poluvreme? Ipak e ova evropsko prvenstvo, ne e makedonska liga. Ima nekoj standardi koi ne smeat da se prekrshuvaat;)
a be more ne mi kazvaj mene ,od EP Merano 1998 se vleckam po prvenstva i kako na bebinja po raganje ni klavaja plasticni belegzii pa pak bez karti vlegvavme!!A za na poluvreme najsigurno e !!;)

Член од
14 април 2010
Мислења
4.697
Поени од реакции
6.069
Ја идам па што биде нека биде или ќе најдам карти зап оефтино или ќе седам у шатор денес земавме и апартман 130 евра ни го даде човекот за 6 дена станот се наоѓа кај нишки цвет или како беше хотелот не ми текнува и човекот ми кажа имал таму повеќе станови и се ги изнајмиле наши :D

Член од
19 август 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.811
a be more ne mi kazvaj mene ,od EP Merano 1998 se vleckam po prvenstva i kako na bebinja po raganje ni klavaja plasticni belegzii pa pak bez karti vlegvavme!!A za na poluvreme najsigurno e !!;)
Abe kakvo Merano, tamo te pushtale zasho na tie utakmici u sala imalo po 2 gledaci. Slushaj mi go zborot nikoj nema da te pushti bez karti ne se zanesuvaj. Glej najdi si karti bolje;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom