парите невозможното го прават возможноЗначи картите само за нашата група се "распродадени" . За Белград има уште по 500 карти, ова невозможно е.
Ако сакаш другар,да најдеш карти по стандардна цена,немој да се трудиш бадијала.Пробував и јас да ги најдам стандардно,каде цената беше само 10 евра,али тешкооо од 90 евра подоле карти неможеш да најдеш моментално,како што ги купив јас 90 евра три блок карти.Ајде малку поинаку... Кој има карти за Ниш, нека ме контактира по ПП.
Разумна цена, која не вреѓа интелегенција.
А да собереме по 100 евра, да му платиме 200, да му ги земеме картите и да му ги начукаме у гз?Jas vcera mu se javiv na eden ,i stvarno mi ja navredi intelegencijata .Vaka veli -sakam da gi dam pobrzo zato 200 evra inaku 250 baram!! Abe vo Nis ke gi dat i za 10 evra oti site se prat pametni !!
Kade be so otvaranjevo vrati na poluvreme? Ipak e ova evropsko prvenstvo, ne e makedonska liga. Ima nekoj standardi koi ne smeat da se prekrshuvaatTo e ,luge so gi znajs ,so si gi vleckal segde i so si ucel kako da se snajdat sega ti se prat mangupi i baraat preku lebo pogaca!!Volci sme nie ke vlezime nekako a mozi na poluvreme ko ke gi otvorat vratite
a be more ne mi kazvaj mene ,od EP Merano 1998 se vleckam po prvenstva i kako na bebinja po raganje ni klavaja plasticni belegzii pa pak bez karti vlegvavme!!A za na poluvreme najsigurno e !!Kade be so otvaranjevo vrati na poluvreme? Ipak e ova evropsko prvenstvo, ne e makedonska liga. Ima nekoj standardi koi ne smeat da se prekrshuvaat
Abe kakvo Merano, tamo te pushtale zasho na tie utakmici u sala imalo po 2 gledaci. Slushaj mi go zborot nikoj nema da te pushti bez karti ne se zanesuvaj. Glej najdi si karti boljea be more ne mi kazvaj mene ,od EP Merano 1998 se vleckam po prvenstva i kako na bebinja po raganje ni klavaja plasticni belegzii pa pak bez karti vlegvavme!!A za na poluvreme najsigurno e !!