55 метарски крст во Бутел

• Креатор на темата Креатор на темата Dardan-ia
  • Време на започнување Време на започнување
Па сеуште дискутираме за крстот, а не за орелот со таблата на УЧК.
Јa тек вчерa јa oтвoрив темaвa и не плaнирaв дa пишувaм aмa кoa видoв декa имa луѓе се пaлaт нa крстoт кo мaјмуни не мoжев дa издржaм.
Мoже и јa ете сум се фaтил мaлце у стaпицaвa, aмa кaкo шo ти кaжaв, мене ми е битнo тaблaтa учк дa јa немa, a смк и тoдoр петрoв aкo сaкaaт некa ги згaзaт ич не ми чуе зa нив.

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_images(2).jpg Додека не почне да се спроведува законот и не почне почесто да се употребува машинчето од сликата за спроведување на законот, дивоградби ќе никнуваат како печурки, а на нив "патриотите" ќе одговараат со дивоградби.

Јa тек вчерa јa oтвoрив темaвa и не плaнирaв дa пишувaм aмa кoa видoв декa имa луѓе се пaлaт нa крстoт кo мaјмуни не мoжев дa издржaм.
Мoже и јa ете сум се фaтил мaлце у стaпицaвa, aмa кaкo шo ти кaжaв, мене ми е битнo тaблaтa учк дa јa немa, a смк и тoдoр петрoв aкo сaкaaт некa ги згaзaт ич не ми чуе зa нив.

Sent from my LG-D620 using Tapatalk
Мило ми е што се разбравме.

Па сеуште дискутираме за крстот, а не за орелот со таблата на УЧК.
има, иако насловот не е орелот во Чаир туку Кале 2. Ако не се лажам, отворена е исто од албанец, ако е тоа нешто битно.
http://forum.kajgana.com/threads/Ќе-се-случи-“Кале2“-во-Чаир.80736/
Ако оставиме на страна инспекцијата и властите да реагираат на орелот, чисто информативно, не знам дали си запознат колку муслимани има во населбата Бутел. Без разлика што се на територија на Македонија, затоа што самиот Петров (што е чудно, ако тоа го знаел, а намерно предизвикува верска нетрпеливост) со објавата отворено признава колку и како државата функционира.
Колку за информација, еден жител очигледно муслиман од таа населба
2113yhl.jpg

и од друг жител од Бутел
http://www.libertas.mk/исповед-на-еден-бутелчанец/

Последно уредено:
Овој Асани пред две години и Царот Душан со токмак го лупаше. Сега Тодорче го јадел. Беќир Кауросек. :D

Сите оние кои го користите името на ВМРО, нема да е лошо да се потсетите кој се бореле за независна Македонија, кои гниеле по затвори, кои гладувале за Македонија.Името на оваа организација и идеологија неможат, и не смеет да бидат споредувани со ДПМНЕ.Овие се типци од крајната левица, и немат никаква допирна точка со идеологијата на ВМРО.Да сме на чисто.

Што ќе се случеше доколку вчера беше обратно и наместо градоначалникот Иџет Мемети да го претепаше на Тодор Петров (донатор на крст), Иџет Мемети да беше претепан бидејќи сакаше да гради џамија?

Веќе за време на изминатата вечер ќе палеа цркви и домови, половина Македонија ќе гореше... А денес минимум 30 000 ќе протестираа во Скопје. Ние денес ќе имавме почеток на граѓанска војна. Сите амбасади ќе го осудеа настанот, цела опозиција ќе беше на штрек, а западните министри веќе ќе имаа подготвено остри изјави за последиците по Македонија.

Но каде се сите денес за Тодор Петров? Кои опозициони партии излегоа со осуда? Кои политичари го осудија настанот? За соросовите невладини не се ни прашува. А странските амбасади, кај се? За Куманово, амбасадата на САД даде осуда за непостојачка жена-Албанка која сами си ја измислија... Тодор Петров е човекот кој ги фрли САД на колена и ги прониду да ја признаат Македонија, уште тоа ги боли....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Технички, во право е. Да не беше распишан референдумот, САД немаше да не признаат. Ама, дека идејата за референдумот беше на Петров. :D

Ќе ме умрат со Тодор Петров, чесен збор. Колку ирелевантна фигура е типот, тотален nobody... :)

Мислев да ти објаснувам, ама иам покорисни работи за праење...
Супер си е кај нас бе, еве пример во Аеродром коа сакаа џамија да градат, кај не им даде Коневски, па и за инат им изгради 22 метарски крст, нека пукнат.
Они двоглав орел со табла учк, ние 55 метарски крст во Бутел, нека цркнат од завист.
Утре ако стварно некој тетовски бизнисмен како шо спомна некој на темава изгради минаре од 100 метра, ние за инат ќе им бапнеме 150 метарски крст, само сеа проблем ќе биде у која општина ќе го стаиме, зошто ниедна друга не ни е „чиста“ ама ако ќе се снајдеме, проблем ли е тоа. Еве у Аеродром бе ќе го стаиме, за инат 2 крста на едно место ќе иаме, абе за инат, нека пукнат !

Ти прееска научи дека е испие место изпие, еве уште да научиш дека е сФаќа место сваќа и топ ќе си бе братче, значи топ !

Братско поздрав4е до тебе :love:
Види, форумот не е место за адхоминем расправа иако така понекогаш изгледа, па не треба да ми објаснуваш мене, туку на поширок аудиториум. А ти изгледа освен што ми го пратиш правописот и не читаш што пишувам, пошто постовите што си ми ги цитирал и твоите одговори се магаре и музика. Така да тешко некој ќе ти го фати текот на мислите.

Али нејсе, ако ти е полесно така, така нека биде. Јас сум глуп, ти си паметен уживај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom