А шо тоа ти згрешил Тодор Петров???Од морето денешни глупости, едниствена светла точка е ќотекот што го изеде Тодор Петров.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А шо тоа ти згрешил Тодор Петров???Од морето денешни глупости, едниствена светла точка е ќотекот што го изеде Тодор Петров.![]()
Ја ќе му бев поблагодарен ако со другарите од партија ги отстранеа дивоградбите во форма на џамии и орли, отколку да градат крстови. Вака само си ја покажуваат немоќта.Jas mislam deka bese dovolno pokazuvanje kultura na pleme..pa jbg oni ziveat tuka so nadez deka eden den kje se stvori g.albanija...sonuvaat za toa sekoj den i se povekje i povekje grabaat..namesto da se usoglasevme bar ednash vo zivotot..ama mozebi eden institut na darvin kje beshe bolje onaka da ne izmajmunizira do daska..zalam za T.Petrov no sum mu blagodaren za Krstot i za hrabrosta.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Од морето денешни глупости, едниствена светла точка е ќотекот што го изеде Тодор Петров.![]()
pa probavme ednas mn odamna i usa reche ne pipaj.Ја ќе му бев поблагодарен ако со другарите од партија ги отстранеа дивоградбите во форма на џамии и орли, отколку да градат крстови. Вака само си ја покажуваат немоќта.
Ја сум против орелот,а за крстов ми е сеедно. Да не се лажеме никаков иницијатор не е Тодор Петров,обичен пиун на вмро. Да не делуваше така и да напраеше нешто корисно за нас место да си го мери со коалиционите партнери можда ќе ми паднеше жал,вака ми е криво асално што не го измавале.Интересна работа е што никој Албанец не се побуни за нелегално поставен орел во Топаанско Поле, кој симболично го означува најновото етничко чистење на Македонците од средините во западна Македонија. Додека Македонци тука се пенават зошто легално се поставил крст во општина, неспонзориран од државни пари, а ги немаше истите нигде да кажат една критика за орелот. И згора на тоа да се сеири дека го истепале крвнички иницијаторот и покровител на крстот.
Кој мајндсет е тоа јас незнам. Испрани мозоци. Ова све од глава ќе ни се удри.
Shto bi napravil ti ?Ја сум против орелот,а за крстов ми е сеедно. Да не се лажеме никаков иницијатор не е Тодор Петров,обичен пиун на вмро. Да не делуваше така и да напраеше нешто корисно за нас место да си го мери со коалиционите партнери можда ќе ми паднеше жал,вака ми е криво асално што не го измавале.
Кое обележување територија во мој двор? Како што влегол комшијата ако ми држи гз ЈА ќе го извадам,нема да чекам моите деца да ги истепаат неговите.Тоа би дошло нешто као одбележување територии. Пример комшија ми влезе дома и почнува да одбележува територија и ја идиотов како одговор у МОЈОТ ДОМ почнувам да одбележувам територија. Која кретенска држава сме значи. У нормална држава орелот се вади и на поставувачот му се забива во газ заедно со двете глави, нешто као double penetration...ама Македонија е ова.
Aman be tolku brzo zaboravi ljungite koj gi podrzuva?Да, убаво пишал, стандардно е во право со овие изјави и тука нема збор. Ама попоштено од негова страна би било кога би се спротиставил на неговите сопартијци кои премижуваат, а и во мнгу случаи го стимулираат ова што го прават љунгите, отколку да прифаќа да биде нивна маша што сега почна и ќутек да јаде.
Мисиров сака да не убеди дека со поставување на некој метален крст магично ќе застане на патот и ќе се се спречи тоа што го прави племето во тој дел на Скопје. Не кретен еден. ако сакате да се спречи ќе седнете со тие што шуруваат со УЧК секој ден и ја продаваат државава сантим по сантим и ќе пресечете, дали планирате овде Македонецот да живее како човек или да му ја доебете мајката како што успешно правите откако сте на власт.
Тој крст како што се ставил така може да се демонтира , единствено што ќе остане таму ќе биде куп железо, ниеден Македонец и ќутекот што Тодор го изеде за новата ПР авантура на ДУИ.
Не ме зезај, ако некој во државава има стабилна политичка линија, тоа е СМК. Тоа што во моментов се на иста линија со ВМРО-ДПМНЕ, е најзаслужна опозицијата што претежно во последните 25 години плука по СМК преку своите инсталации во „отвореното“ општество (или во најмала рака опозицијата е пулен на оваа злосторничка формација). Тоа е впрочем и причината што опозицијата не може да ја свати, зошто покрај сите овие заврзлами сеуште имаат повеќе луѓе кои цврсто ја подржуваат власта.Ја сум против орелот,а за крстов ми е сеедно. Да не се лажеме никаков иницијатор не е Тодор Петров,обичен пиун на вмро. Да не делуваше така и да напраеше нешто корисно за нас место да си го мери со коалиционите партнери можда ќе ми паднеше жал,вака ми е криво асално што не го измавале.
Еве тоа вистинско лице на либералите во Македонија. Заслужил дека го тепале, требало и да го убијат да му покажат дека заради политички одлуки кои не им се свиѓаат, заслужил да умре.Да не беше ова политички режирано за да се створат тензии вака меѓу обичните луѓе, можеби и ќе ми беше жал за овој Тодор што Албанци го прекршија од ќотек...
Абе аман со то политички режирано.Ко ќе почнат на кружните текови низ Мк да се виорат црни знаминја со арапска азбука можда тогаш ќе ја сватите реално ситуацијата и реалната закана!Излезите веќе од дневнополитичката матрица.Да не беше ова политички режирано за да се створат тензии вака меѓу обичните луѓе, можеби и ќе ми беше жал за овој Тодор што Албанци го прекршија од ќотек...