Македонија пред најголемиот протоколарен проект - доаѓа емирот на Катар еден од најбогатите луѓе на

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Мене ич не ми е гајле за Европа , јас гледам овде нешто да инвестира , а чим иде од Катар до овде не иди заа да преспија во хотел од 400 евра ..... и само за здраво,чао ....
Јебига се е од ИНТЕРЕС,никој за џабе не дава ;)

Нека дојде ако ќе видиме што одлука ќе донесе ама мебелот што го носи со него што праиме со тоа :pos:

Мебелот што ќе го донесе со него сигурно вреди колку цел Александар Палас.:pos:
Инаку добар потег посетава на Емиров.Се надевам ќе има некоја инвестиција.
Алтернатива на НАТО и ЕУ има.

нема да донесе мебел изгледа. Се предомислил

Чек Чек ај прво прочитај што пишав не удирај одма на патиротска карта ,да бидеме реални му чуе на емирот на Катар за нас Македонија ќе ја користи како пат или база низ централна Европа за неговите бизниси тоа сакав да кажам .

Па фала Богу дека не му чуе де, интереси се во прашање. Ни на ЕУ, ни на САД не им чуе за нас, ниту пак на било која поголема светска сила не им чуе за слабите држави. Стратешки интереси се во прашање, не знам шо не ти е јасно. Нема ни потреба да му чуе за нас, нека инвестира, ние ќе имаме исто профит од тоа и готово. Во бизнис и политика нема ни потреба од емоции или болење уво, се додека и ние имаме интерес, а богами имаме од инвестиции, затоа што тие носат долгорочна перспектива за Македонија - добро е.
Не знам зашто треба да му чуе увото за нас. Ниту пак реално на Македонија и чуе за Катар и шеиков, туку гледаме и ние да извлечеме колку што е возможно повеќе од него.
Тоа е тоа. Се додека има инвестиции тука, не ми е мене гајле дали на него му чуело или не му чуело...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom