Македонија пред најголемиот протоколарен проект - доаѓа емирот на Катар еден од најбогатите луѓе на

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Абе овој играл монопол и ај рекол да испитам на терен што има :)

Од една страна браво, од една страна не.Да не доаѓа типов за да финансира некакви радикални струења кои веќе оддамна постојат во Македонија тоа мене ме копка............

getImageThumbnail.axd

Елоу зегзи! :pos:

Шала на страна. Владава најави пред некое време дека спремале посебни проекти, со кои планирале да ги привлечат богатите земји од Арапската лига да инвестираат во Македонија и кажаа дека прва на листата за привлекување на инвестиции е Катар. Мислам дека е добар потег полека да се тргнеме од ЕУ и да се преориентираме кон друг извор на пари, односно во моментов кон најбогатиот дел од светот, НО да пазиме и на најважната работа, да не станеме Дамаск. Сега тие ќе си инвестираат, ако им се допаднат проектите, но ако почнат со изградби на џамии, тогаш во Скопје ќе ечи музика од џамиите 24/7.
Ѕирнете и овде.

Кој бил во лондон мора да има слушнато за Ал Тани

Имаме и нешто заедничко со Катар и со арапскиве држави, не поврзува турското ропство. :pos:
Нашата грешка, за време на двете светски војни, е што не ја прифативме британската „помош“, за разлика од некои арапски земји. Саудиска Арабија ја прифати американската „помош“, а Катар британската. Доколку вистински седнеле и ако подразмислеле нашите војводи, тогаш ќе си бевме цела Македонија, никогаш немаше да дознаеме што се НАПАЛМ бомби и сиромаштијата ќе ни беше непознат поим. Сепак, ние си ја живееме нашата судбина, се` едно каква е! Имавме ние што да понудиме, излез на море и убави локации, кои ќе беа интересни за британците, ќе можеа да бираат, само да не ги добиевме НАПАЛМ бомбичките. Но, ние го извлековме најдебелиот дел. Не само што сме поделени, туку сега кога повторно имавме можност да издејствуваме поддршка од Британија - ние ја зезнавме работата, ПАК. Македонците во Австралија си гласаа за самостојна држава, ја турнаа настрана кралицата. Секако, ние сме големи „к`сметлии“, па референдумот беше неуспешен и сега пак го јадеме стапот.

Ал Тани е кралот кој го потпиша клучниот договор за колонизација од страна на Британија, додека комшиски не` делеа во Букурешт. Британциве им собраа многу нафта и злато, ама барем не изгинаа како нас. Еве, самите ја гледате разликата, кралов млати над 100 милјарди, а ние молиме за некое милионче.

Извинете за испадов, ама кога го видов видеово - морав да си ги кажам маките.

Иститие тие што ка*аа како во Лондон муслимани градат зграда, сега викаат ова било добро за Македонија. Каде е индијанецот да го откорне лабавото, сакам да си идам од лудницава.
п.с. Баш Катарската банка ја гради највисоката зграда во Лондон.

македонија едноставно само лута ко мува без глава меѓу еу и сад.
има и други алтернативи, не се само тие
секоја земја, ако има влада со волја, може да стане земја рај за живеење.
ама прво треба влада...со волја :)

Јас пак слишнав дека ќе отвара претставништво за телевизијата Al Jazeera

Таа ти е телевизија на МОСАД и на ЦИА...

Инаку ова ме подсеќа малку на ситуација излегува човек да се прошета кафе да се напие и ќе го удават просјаци на маса. Така и нашиве просјаци од политичари со овај арапов.
Ќе идел емирот од Катар преку куров ако идел, него тоа што ќе потрошат мало богатство за исполнување на нечии садистички хирови пари кои што можат да се употребат за подобри нешта е тоа не чини.

Ќе идел емирот од Катар преку куров ако идел, него тоа што ќе потрошат мало богатство за исполнување на нечии садистички хирови пари кои што можат да се употребат за подобри нешта
Како паради и споменици? :icon_lol:

Како паради и споменици? :icon_lol:
Споменикот чавките ќе го серат луѓе ќе се сликаат покрај него туристи ова она, ќе има ќар од него од овај нема ништо да има ќар. На шетна е дојден бе и се протресоа цели протоколи мадина од орел се тресат.

Паматен си е овој Македонија ќе си ја користи како база за Европа низ нас ќе си праи кеш а ние ќе се удираме у гради ете инвестиции дојдоа .

Паматен си е овој Макеодонија ќе си ја користи како база за Европа низ нас ќе си праи кеш а ние ќе се удираме у гради ете инвестиции дојдоа .
чек чек , ти повеќе бериш гајле Европа да просперира отколку Македонија?o_O
Онаа Европа која нас не не прима, која ни вика ПРВИН ИМЕТО ПА ЕВРОПА? За таа Европа ми зборуваш?

чек чек , ти повеќе бериш гајле Европа да просперира отколку Македонија?o_O
Онаа Европа која нас не не прима, која ни вика ПРВИН ИМЕТО ПА ЕВРОПА? За таа Европа ми зборуваш?

Чек Чек ај прво прочитај што пишав не удирај одма на патиротска карта ,да бидеме реални му чуе на емирот на Катар за нас Македонија ќе ја користи како пат или база низ централна Европа за неговите бизниси тоа сакав да кажам .

Чек Чек ај прво прочитај што пишав не се удирај одма на патиротска карта ,да бидеме реални му чуе на емирот на Катар за нас Македонија ќе ја користи како пат или база низ централна Европа за неговите бизниси тоа сакав да кажам .
Мене ич не ми е гајле за Европа , јас гледам овде нешто да инвестира , а чим иде од Катар до овде не иди заа да преспија во хотел од 400 евра ..... и само за здраво,чао ....
Јебига се е од ИНТЕРЕС,никој за џабе не дава ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom