Reds United
Invictus
- Член од
- 27 јули 2007
- Мислења
- 4.545
- Поени од реакции
- 2.271
Абе овој играл монопол и ај рекол да испитам на терен што има 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој бил во лондон мора да има слушнато за Ал Тани
што ќе купи кај нас лепотанов ???
во луксенбург купи банка, во гејлада остров- или ова http://www.dnevnik.com.mk/default.asp?ItemID=6CC5A469429C1F42932572759807B982
Јас пак слишнав дека ќе отвара претставништво за телевизијата Al Jazeera
Како паради и споменици?Ќе идел емирот од Катар преку куров ако идел, него тоа што ќе потрошат мало богатство за исполнување на нечии садистички хирови пари кои што можат да се употребат за подобри нешта
Споменикот чавките ќе го серат луѓе ќе се сликаат покрај него туристи ова она, ќе има ќар од него од овај нема ништо да има ќар. На шетна е дојден бе и се протресоа цели протоколи мадина од орел се тресат.Како паради и споменици?![]()
чек чек , ти повеќе бериш гајле Европа да просперира отколку Македонија?Паматен си е овој Макеодонија ќе си ја користи како база за Европа низ нас ќе си праи кеш а ние ќе се удираме у гради ете инвестиции дојдоа .
чек чек , ти повеќе бериш гајле Европа да просперира отколку Македонија?
Онаа Европа која нас не не прима, која ни вика ПРВИН ИМЕТО ПА ЕВРОПА? За таа Европа ми зборуваш?
Мене ич не ми е гајле за Европа , јас гледам овде нешто да инвестира , а чим иде од Катар до овде не иди заа да преспија во хотел од 400 евра ..... и само за здраво,чао ....Чек Чек ај прво прочитај што пишав не се удирај одма на патиротска карта ,да бидеме реални му чуе на емирот на Катар за нас Македонија ќе ја користи како пат или база низ централна Европа за неговите бизниси тоа сакав да кажам .