Како да откријам идентитет на мистериозен број?

• Креатор на темата Креатор на темата Alchemyst
  • Време на започнување Време на започнување
Така и јас правев повеќето пати... ќе кренам и си ќутиме двајцата, а јас се концентрирам на звуци од позадина и така еднаш дознав дека личноста што се јавува моментално патува со воз. Инаку не е само јавувања, сум добил и порака од личноста... као демек да гледам некој филм.
--- надополнето: Oct 15, 2011 2:26 PM ---
Инаку планот ми беше тоа, да се јави друга личност и да бара некоја измислена личност, ете Панче. Јас ќе го снимам разговорот и по гласот лесно ќе познаам кој/која е. Али штета, таа личност е достапна обично навечер.
Epa ќе се јавеш навечер, а зошто не го смениш бројот и давај го само на луѓе по потреба не на секој.

Имав такви ситуации, ми звонеле и со скриени броеви и со познати, јас обично кревам и ако гледам ќути и јас си ќутам или пак ако ми се збори во моментот или сум лута за несто сосема трето, јас си праам муабет со таа личност, му зборам, му ја кажувам маката, ми функционира ко психијатар и тоа беспари, абе си зборам у велико, се си кажувам што ми лежи на душа, еднаш така зборев со еден таков скриен број цел саат... Абе што све не глупости му или и кажував, си зборев, си зборев, си зборев.... На крајот се откажа и спушти и од тогаш само два три пати ми се јавува ама повеќе од минута не стои на линија... изгледа се плашо да не почнам пак да зборам :):pos::pos:а кога ми звонат со видлив број тогаш вртам од мојот број на тој и ако ми ќути и ништо не збори, спуштам а бројот го меморирам и по неколку дена звонам од друг број и го барам Павле и гледам дали го знам гласот или дали е женско или машко и се трудам што подолго да зборам со таа личност за да видам дали ја знам или не (патем малце го мењам гласот и зборам со акцент :), тоа помага и не ме препознаваат и кажуваат грешка, бла бла нема тука павле.....) и ако ја знам оп го мем бројот под таа личност и следен пат он звони јас кревам и викам,, ејјјј Зоки (пример) како си бе што си правиш како по дома,, уште пред да се освести :)
Ама јас си немам друга работа и често знае да ми стане досадно, па така да за тие што си имаат обврски мој совет е да сменат тел или да се обратат кај операторот
--- надополнето: Oct 24, 2011 11:19 PM ---

1. Најди си некој што работи во ВИП ептен близок за да ти каже на кое име е освен ако бројот не е земен од трафика и да е без име па тогаш ни полиција не го наоѓа :)
2. Доколку немаш никој во ВИП што ќе ризикува работа за тебе земи блокирај го бројот и завршена работа.

Во ONE ако појдам, ќе ми кажат кој ѕвонел со непознат?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom