Македонски интернационалци

• Креатор на темата Креатор на темата naumdb
  • Време на започнување Време на започнување
На истиов линк моментално ги даваат Фенербахче - Олимпијакос, за Олимпијакос игра Антич.
Антич даде една тројка ама некако слабо игра според мене :/ може и подобро

Черкарси Галичина 59:58. Војдан Стојановски, минутажа 31:57 14 поени со 4 украдени топки и три скокови. Еден од најдобрите во тимот.
--- надополнето: Oct 1, 2011 10:25 PM ---
На истиов линк моментално ги даваат Фенербахче - Олимпијакос, за Олимпијакос игра Антич.
Утре на истот линк можете да го гледате натпреварот помеѓу Анадолу Ефес - Олимпијакус во 15:30. Јас ја имам програмата на дигитална, прееска си ја избирав специјално за овој куп. :D

Черкарси Галичина 59:58. Војдан Стојановски, минутажа 31:57 14 поени со 4 украдени топки и три скокови. Еден од најдобрите во тимот.
--- надополнето: Oct 1, 2011 10:25 PM ---

Утре на истот линк можете да го гледате натпреварот помеѓу Анадолу Ефес - Олимпијакус во 15:30. Јас ја имам програмата на дигитална, прееска си ја избирав специјално за овој куп. :D
Колку изгуби Олимпијакос, 25 поени?Кој изигра подобро Владо или Антич?:love:

Колку изгуби Олимпијакос, 25 поени?Кој изигра подобро Владо или Антич?:love:
Анадолу Ефес - Олимпијакос 87:62.
Владо имаше само 3 поени, 2 скока и 3 асистенции.
Перо Антиќ имаше 8 поени и 8 скока 0 асистенции...

Анадолу Ефес шампион на овој куп, честито нека им е.

Самарџиски беше без поени во поразот на Литвус од Галатасарај... за жал нема да има Евролига за Самарџиски.

Дамјан Стојановски ке игра во Еurocup.
Денеска Lukoil Academic победи и во вториот мач Prostejov од Чешка - 87-77

The side has a scoring machine in the irrepressible Bo McCalebb, a husky three-point shooting big man coming off the bench in Gjorgij Chekovski and a power forward in Pero Antic whose versatility allows him to play inside or out.

:pos:

http://basketball.org.mk/?ItemID=038F31BC9698124E8866625B26BD64B5
Уште ли неможе трансфер да направи у некој појак клуб :(
Гази детево, 4/6 за три, звер !:)
Од македонско отиде во украинско првенство:confused:, изгледа незнаеше дека ќе изигра солидно првенство и ќе бидат заинтересирани многу клубови за него!

Од македонско отиде во украинско првенство:confused:, изгледа незнаеше дека ќе изигра солидно првенство и ќе бидат заинтересирани многу клубови за него!
Жалосно, сите се во Еврокупот и во Евролигата, а најдобриот играч во Украинско првентсво. :confused:
Бај де веј, што бидна со Армани Џинс, нели сакаа да го откупат договорот ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom