RUN фестивал во Штип - 15.10.2011

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Ако ви треба нешто инфо за фестивалот, пишете слободно. :)

Некако лајнапов...
Тончи, да не знаеш шо ќе пуштаат, или ќе пуштаат тоа што претпоставувам?

И мене не ме бендисва многу многу лајнапов пеер. I suppose the same...

Попуст на превозот од Скопје, имено:

Повратна автобуска карта (Скопје - Штип - Скопје) = 300 денари

Повратна автобуска карта + влезница за фестивалот = 400 денари

www.0.mk/rezervacii

Е и дојде редот изглеа ја да пишам пошо не глеам некој друг да бил (:
ојдов ко изгубен случај на полноќ по претходна неспана ноќ и многу алкохол, влагам внатре сам, седам 10тина минути мислам дека Kaiah беше тогаш а во тој дел емсито замараше... Излегов палам цигара и најдов жени друштво :) и си најдов друштво. Пивцето беше таман ладно ама немаа скопско :/ кршење имаше добро иако сите шо биле претходно на претходните велеа дека не е ко лани или било како ама сепак поготово мене ми беше добро. Kaiah пред крајот запука Pendulum- Tarantula и ги запали луѓето па после него Rahmanee ја упрај работата, само многу некако да речам реге паузи имаше шо стварно не ме бендиса. Организацијата си беше фина, некој идиот влезе со флуоросцентна неонка и ја пукна па пола луѓето пред бината беа зелени :D и обезбеџењето го избаци. Заминав после Rahmanee пошо мојата екипа ме чекаше друга страна...
Се на се супер помин, уште нозете ме болат и се останато, само некако малку луѓе ко да ми имаше али беше растеретено се имаше добро место...
то е то од мене (:

П.С. ојдов во 12 пошо не знаев коа почнува а почнало во 9... зато за пред 12 неможам нишо да ви кажам...
@ Darkking... поголем пост шо ќе ти е :)
иначе слики ќе имало на фб допрва

ај и од мене еден краток опис на тоа шо се дешаваше.
ЗначиТ се збравме у бусот полн скопјани, стигнавме саат време порано, некои се раштркаа, некои се собравме пред домов на клупи и до кај 00 - 01 надвор внатре бевме цело време, претежно надвор на вино, пиво и штрафои.
Иначе внатре имаше буквално секакви фаци, повеќето од Штип кои незнаат кај и на што дошле и како се нашле таму, и еден куп малолетници кои по некое време обезбедувањето ги избрка сите на куп надвор.
На Rahmanee се утепавме сите од шизење, и нозе ме болат уште, се на се топ беше. :)
А и да еве една фотка од фб со типот со неанката шо ја скрши и шо напраи лом се околу:)
301665_227898500604498_100001530500608_613838_410246814_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom