"Бесплатен" одмор од туристичките агенции

• Креатор на темата Креатор на темата Linux
  • Време на започнување Време на започнување
Е па за на крв бараја 300 евра шо значи 100 пати поскапо е кај тебе:)))

120 евра не е многу за пат, спиење јадење итн, кога во склоп на други туристи си. Да одиш индивидуално е друго.

Исто бараа и за крф ...120еур ...+на пристаниште уште по 4 или 8 еур ни земаа за траект као бонус ...не сум сигурен ...

• BANSKO-here we come!

ДИМЧЕ !

ТИ си еден од среќниците, кои добија можност да користат ПЛАТЕНО СМЕСТУВАЊЕ во ХОТЕЛ 4* во Банско!! И тоа само затоа што Вашиот пријател од FB играше кај нас.
    Убаво си прочита! Да Да!

Не се збунувај, сега ќе ти објаснам!

На Facebook игрите поставени од Јупитер Македонија,твојот пријател те препорача за наградното барабанче во кое тој учествувал за да добие повеќе обиди за вртење. Нашата апликација системски избира 5 негови пријатели кои ги наградува со привезоци, шољи за чај и маици за да и они учествуваат во играта.

Но, ТИ не мораш да вртиш како него,ТИ одиш директно на зимовање …Честиткииии!

**Наградата е дел од ПРОМОТИВНИТЕ викенди за нашатa нова програма“WINTER BREAK -BANSKO” и вклучува платено сместување 4 дена во хотел со 4* во БАНСКО

Вака сега:
    Терминот за патувањето е 19.01-22.01.2012год.- 4 дена лудории во најдобриот зимски центар во Бугарија.
    Бидејќи сум сигурна дека сакаш да ја искористиш наградата, во повратна порака на оваа е-маил адреса, можеш да ми го испратиш твојот телефонски број за да можам подетално да ти објаснам како
Абе да не има некој добиено за у банско исто... па да ми прави друштво? :icon_lol:

Не сте фер со темава таман се израдував ќе идам кај Гергана :pos:

Абе да не има некој добиено за у банско исто... па да ми прави друштво? :icon_lol:

Не сте фер со темава таман се израдував ќе идам кај Гергана :pos:

Не ја сум за во Прага...ти изгледа од новите си,а ? Ќе почекам и за Банско, до сега три пати добив за Прага :D

Сите испоотидовте, а мене ни за до Батинци ми нема стигнато :(

Сакаш да те препорачам? Верувам нема да те одбијат :pos:

Кога ќе ми текне еднаш дома ни стигна писмо само не знам дали беше од овие, или па од некои други ама сега ребрендирани во Јупитер... 10 дена во Доминиканската република за двајца, да се јавиш на број и после ти викаат се да си платиш :pos: Добро има некој нормален што си платил? Уствари според некоја логика, сигурно некои се имаат насанкано, да било спротивното немаше да спамираат секој ден со мејловиве.

И ти знаеш каде... батинци... (y)

А да им оставам број? :icon_mrgr: ќе и се пуштам на секретарката :pos:

И ти знаеш каде... батинци... (y)

А да им оставам број? :icon_mrgr: ќе и се пуштам на секретарката :pos:

Па комплекси ми набивте, Прага, Банско... нешто барем за мене не барам многу :oops:

Па комплекси ми набивте, Прага, Банско... нешто барем за мене не барам многу :oops:
Ја на двата мејла добив награда од Јупитер, па ќе бидам љубезна едната ќе ти ја дадам на тебе :pipi:

Ситауација ..
Forever-Alone-T-SHIRT-11427.jpg

сам во бањско:place:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom