Како го замислувате светот по 1 век?

• Креатор на темата Креатор на темата Hip.Hop_MKD
  • Време на започнување Време на започнување
Огромно оштетување на озонот, при што од 100% останати 12% од глечерите, огромни поплави на голем дел од приморските градови и држави. Можно поместување на половите, борба за ресурси и можна света војна.

Ова повеќе е реалност отколку што фикција и претпоставка.... нажалост

:(

не за 100 ама за 500 можеби, инаку реално очекувам нови горива можеби двигател на магнетен погон, напредок во технологијата олеснување на работата на човекот, исфрлање на пластиката од употреба, претерување со стандарди за заштита на околината...

За еден век, Македонија е степа или може дури и пустина поради глобалното затоплување, во светот живеат 15 милијарди како стока контролирани и опресирани, во голема мера дебели и ретардирани луѓе, зошто јебига, 1 век на идиотски тв серии, реални шоуа и социјални мрежи си го направиле своето.

Друга причина за затупеноста е тоа што “најпаметните“ се женат/мажат на 20 год. и имаат по 10 деца, а па ние учените се жениме/мажиме на 35 - 40 години и имаме по едно или две деца, ако воопшто се одлучиме да стапиме во брак.

Не знам какво општествено уредување ќе има, ама едно е сигурно ќе има помалку права и слободи него ли сега, зошто повеќе луѓе=повеќе закони кои ги уредуваат нивните меѓусебни односи, а тоа значи помалку слобода.

Црна малку е сликава, а?

Што да правам, ги изгубив розевите очила одамна.

Сега јас сум на ред...
Ќе има трета светска војна, потоа луѓето ќе станат многу дебилни, роботите ќе ја вршат работата место нив, човекот е зависен од роботите, поголем број од болестите се надминати, вештачки органи ( подоцна можно е и киборзи) луѓето не се движат доволно и стануваат дебели, ја губат човечноста и стануваат осамени, виртуалената реалност ја заменува реалноста, надминат е проблемот со храната, планетата станува претесна, се градат колонии на Месечината и Марс ( стапуваат во контакт со друга раса и понапредна цивилизација) , во потрага се по нови планети на кој би се формирале нови колонии, се бараат ресурси- на Земјата голем недостаток од нив , технологијата е напредната возила на антигравитационен погон, нациите се исчезнати, белата раса е скоро исчезната, се поголем број на мелези, политичкиот систем е некоја варијанта на комунизам-сите се скоро еднакви, климата е потопла - Северниот и Јужниот пол се топат, религијата е исчезната. Луѓето се емоцијонално мртви...

Докажано е како се создал светот и животот на Земјата. Луѓето се атеисти бидејки е докажано дека не постои Бог. Патуваат луѓето до други галаксии, колониите на марс се готови и дел од луѓето одат да живеат таму бидејки на планетата Земја нема повеќе место.

Како е докажано ако може да знам ?
ЦЕРН ќе докажат се што се случило, како настанал светот и луѓето повеќе нема да веруваат во глупостите на црквата.

ЦЕРН ќе докажат се што се случило, како настанал светот и луѓето повеќе нема да веруваат во глупостите на црквата.
може некој ќе докаже дека ЛГБТ популацијата се некој тип на мутации или
"ФАЛЦОВИ" па и ќе се најде "лек" за тоа а :) ?

може некој ќе докаже дека ЛГБТ популацијата се некој тип на мутации или
"ФАЛЦОВИ" па и ќе се најде "лек" за тоа а :) ?
Само нека оди науката напред. Тешко веројатно да се докаже дека се фалцови бидејки хомосексуалноста ја има во преку 450 видови рбетници значи не е мутација. Дури и да е, ќе нема повеќе хомосексуалци мене тоа не ми пречи - зошто на почетокот ретко кој геј сака да е геј, ние поминуваме низ трње за да се прифатиме.

Само нека оди науката напред. Тешко веројатно да се докаже дека се фалцови бидејки хомосексуалноста ја има во преку 450 видови рбетници значи не е мутација. Дури и да е, ќе нема повеќе хомосексуалци мене тоа не ми пречи - зошто на почетокот ретко кој геј сака да е геј, ние поминуваме низ трње за да се прифатиме.
ехее сеа и ти забегаваш од темата амаааа. да де и лугето што се раѓаат без нозе исто така не сакаат па се раѓаат па ја ве истоветувам со нив :) затоа не ги подржувам парадите а за вас ми е сеедно

ехее сеа и ти забегаваш од темата амаааа. да де и лугето што се раѓаат без нозе исто така не сакаат па се раѓаат па ја ве истоветувам со нив :) затоа не ги подржувам парадите а за вас ми е сеедно

Држете се до темата, не е наше да судиме заради некој што е друго и зошто е тоа.

незнам како би го замислил...премногу се развива....и некој ден тој филм ќе пукне

технологијата е на многу повисоко ниво и многу поевтина, храната и водата се со многу повисока цена, нема повеќе годишни времиња и времето вртоглаво се менува од една крајност до друга :place:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom