Лига на шампиони 2011/12

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Чеховски Медведи не е слаба екипа али Атлетико ќе стигне далеку годинава се гледа дека се подобри од лани.

Тесен меч засега...26-25 за Јорганџиите:D

Опааа 30-30.Многу се јаки Чеховски го знаев тоа,дури и ланска сезона имаа добар тим.Лазаров инфо??

Инаку, Миркуловски :cuc: Многу напреднал последнава сезона...
Mиркуловски и пред тоа беше добар, само му требаше некој да го посоветува да не прави пробивања без врска. Имаме доста добри бекови за во репрезентација, само да бидат здрави и се ќе е фантастично.

Mиркуловски и пред тоа беше добар, само му требаше некој да го посоветува да не прави пробивања без врска. Имаме доста добри бекови за во репрезентација, само да бидат здрави и се ќе е фантастично.

Со тебе се пречкав за него лани !? :D

Знам кога го критикував лани имаше некој што го бранеше... не си ги повлекувам критиките за слабата игра тогаш, но сега ме радува што го користи сиот свој потенцијал... :)

Да се надеваме дека Самарџиски ќе биде негиовиот „пандан“ во кошарка... :pos:

Со тебе се пречкав за него лани !? :D

Знам кога го критикував лани имаше некој што го бранеше... не си ги повлекувам критиките за слабата игра тогаш, но сега ме радува што го користи сиот свој потенцијал... :)

Да се надеваме дека Самарџиски ќе биде негиовиот „пандан“ во кошарка... :pos:
Па можно е, отсекогаш ми се свиѓало како играл, иако се нервирав кога некогаш ќе промашеше од шест метри откако ќе напраеше добар пробив, ама никогаш не сме имале таков играч, кој знае така да се пробива, како машки Јелиз Озел :pos: Инаку, интересна работа и Самарџиски ми е мене еден од омилените играчи :pos:

седмерците да се реализираа, можеше Металург да победи на крајот, но и вака не е лошо, со бод од Русија..

Цимос Копер победи во Констанца што е лошо за Металург... Тие се сега втори со 4 бода...

Ауууу Копер за малку ќе скинеше бод со ХСВ:D
ХСВ водеше цело полувреме со 5,6 разлика,второто и со 7 и застанаа,Копер полека се доближуваше и на крај само од брзоплетост и некоја одбрана на голманите на ХСВ куртулија Германците....
Ако игра вака ХСВ со Металург во Скопје има шанса Металург....:)

ehfcl.jpg

:icon_mrgr:

Денеска Металург во 18:00 часот во салата “Автокоманда“ игра против Ловќен од Црна Гора во рамките од Регионалната СЕХА лига..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom